my też info-r i ostatnia aktualizacja wgrana i po wywołaniu nic nie wyświetla się
Nie wyświetla się bo idzie do kolejki i program kilkukrotnie próbuje pobrać i po jakimś czasie mu się uda, tylko musi być ostatnia poprawka żeby nie wyskoczył komunikat " Osiagnieta maksymalna ilosc wywolan"
Mamy INFOR, działa, ostatnia poprawka bardzo pomogła i idzie pobrać MF (trzeba trochę poczekać - ale DZIAŁA!)
I to jest najważniejsze bo wcześniej tydzień u wszystkich komunikat "osiągnięto maksymalną ilość wywołań (co oczywiście też nie było winą INFORU tylko gdzieś wyżej określonych limitów)
Po ostatniej aktualizacji mi już w ogóle nie działa usługa.. Mało tego, wysłałam zapytanie standardowe, wyszło, że mam wysłać specjalne, bo limit dochodów przekroczony i już nie mogę wysłać drugiego. bo wyniki już są i nie można się powtarzać :/
"Dla wniosku istnieją już przygotowane zlecenia weryfikacji osób, które oczekują na wysłanie. Prosimy
nie ponawiać wykonywania następujących weryfikacji:
T.... B..... [MF] Udostępnij dane V8"
Od wczoraj tak mam.
Bo może nie macie wgranej najnowszej wersji oprogramowania. Ja w świadczeniach rodzinnych miałem ale koleżanka w osłonowym nie. Tu był problem i już jej wszystko chodzi.