error - brak możliwości edycji wniosku - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 lut 2019, 8:57

Wczoraj przy wprowadzaniu nowego wniosku, na etapie zapisywania wniosku wyskoczył błąd, wywaliło ze strony... wniosek o dziwo zapisał się w wersjach roboczych, ale zarówno po kliknięciu edytuj , lub szczegóły znowu wywala stronę i wyświetla błąd... było tak wczoraj pół dnia, i dziś... obawiam się, że zapisało się z błędem bo reszta zakładek działa... da się coś z tym zrobić? da się usunąć ten wniosek ? nie chce wprowadzać kolejnego bo boję się, że mi się w końcu zdublują i źle naliczą koszty.
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."

Milton Friedman
Pani M.
Referent
Od: 24 maja 2015, 13:26
Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR/DM/DE/KDR

Napisano: 19 lut 2019, 9:24

działa ci system KDR? dziwne u mnie nie działa.
https://kdr-hd.mpips.gov.pl/
Napisz na helpdesk.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2019, 10:09

poczatkujaca_91 pisze:Wczoraj przy wprowadzaniu nowego wniosku, na etapie zapisywania wniosku wyskoczył błąd, wywaliło ze strony... wniosek o dziwo zapisał się w wersjach roboczych, ale zarówno po kliknięciu edytuj , lub szczegóły znowu wywala stronę i wyświetla błąd... było tak wczoraj pół dnia, i dziś... obawiam się, że zapisało się z błędem bo reszta zakładek działa... da się coś z tym zrobić? da się usunąć ten wniosek ? nie chce wprowadzać kolejnego bo boję się, że mi się w końcu zdublują i źle naliczą koszty.
Wniosku chyba już nie usuniesz i z tego co ktoś mi się żalił, to są problemy i błędy czasem w związku z zawieszaniem się systemu, ludzie maja z tym problemy, a ci od programu bez zgodny ministerstwa nic nie mogą potem pomóc, nie ma jak sprawne rozwiązania w stylu zakorkowania :shock:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 19 lut 2019, 12:52

jak się mocno muli to staram się nie wprowadzać wcale, problem w tym, że on się prawie ciągle muli :oops:
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x