Przy zatwierdzaniu wniosku system dodał niewlasciwe numery r - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 lut 2019, 12:05

Witam, czy ktoś miał może podobny przypadek?pomocy, bo moje wszelkie sposoby rozwiązań problemu się wyczerpały. Obsługuje system od samego początku i takich cyrków nie miałam. Zatem:
podczas obsługiwania wniosku system okropnie sie zawieszał (wywalał mnie)zwłaszcza przy zatwierdzaniu decyzji przyznania kart dla członków rodzin. Po ponownym wejściu w wnioski -do jednego wniosku zostały przypisane tak jakby trzy te rodziny, (101,102,103...)numeracja nie po kolei, numery kart też nie te co być powinny. Problem zobaczyałm po zatwierdzeniu wniosku i przyznaniu kart. Napisałam do helpdesk wydzwaniam cały dzień, każą czekać na odpowiedz...
Zastanawiam się czy kolejne wnioski mogę obsługiwać jak we wcześniejszym numeracja ...nie jest po kolei.....
(ostatni numer poprawnej rodziny 100, kolejna rodzina przypisana do systemu 104)

może ktoś coś???
Anna1984
Praktykant
Od: 19 lut 2019, 11:52
Zajmuję się: asystent rodziny, obsługa wniosków KDR

Napisano: 19 lut 2019, 12:31

u mnie to samo, jedna rodzina ma przypisane dwa numery, inny jest numer rodziny w systemie i inny na karcie, zgłaszałam telefonicznie ale nie powiedzieli co z tym teraz robić i powiedzieli żeby wysłać zgłoszenie o błędzie na email, potem cisza
ona1
Referent
Od: 25 cze 2014, 8:59
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2019, 12:51

nie wiem czy bym się kapnął, że coś takiego może się stać... ale przy tym zawieszaniu wszystko mozliwe. Jedynie Helpdesk ci zostaje bo to sprawa techniczna.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2019, 13:20

Miło wiedzieć, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, który boryka sie z problemami systemowymi ....jednak nasuwa mi się wciąż pytanie czy kolejne wnioski normalnie mam obsługiwac i co z lukami, które powstały? jak wspaniały system "naprawi błąd".... będą zapełniane luki.. czy tak już zostanie?
Anna1984
Praktykant
Od: 19 lut 2019, 11:52
Zajmuję się: asystent rodziny, obsługa wniosków KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x