Oczywiste jest, że z całą pewnością zagrożeniem dla nas wszystkich jest terroryzm ale ci, którzy odpowiadają za ściąganie na nas zagrożenia, to lewactwo. To z nimi musimy walczyć, bo to oni odpowiadają za napływ islamistów do Europy. Wszelkie lewactwo powinno natychmiast zostać zdelegalizowane a jeśli nie to islamskich uchodźców nie powinno umieszczać się w obozach lecz przymusowo w domach i mieszkaniach lewaków, którzy nawołują do przyjmowania uchodźców.
też jestem za walkę z lewactwem, zacząłbym od PIS. PO się skończyło, Nowoczesna to wydmuszka, SLD jest jak Indianin zamknięty w rezerwacie, Razem to folklor. PIS jest niebezpieczny, udaje prawicę, udaje katolika, zawłaszcza patriotyzm i go ośmiesza.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
niestety jest to walka z wiatrakami. Większość społeczeństwa jest głupia i jest dodatkowo celowo ogłupiana.
Bez rozlewu krwi nie widzę rozwiązania. A żeby krew się polała wrzód musi jeszcze nabrzmieć.
"Większość społeczeństwa jest głupia i dodatkowo ogłupiana"- teza główna. Zgadzam się. Bez rozlewu krwi ja rozwiązania nie wiedzę. Ale ja wtedy nie mam szans, nie podołam..więc.
Zastanów się id.ioto zanim coś napiszesz. Twoje zaplecze polityczne i ich kompanii z UE oskarżają PiS, że są skrajną prawicą a ty tu walisz tekst, że PiS jest lewicą?
Jesteś skończonym kretynem i debilem do entej potęgi. To PiS pokazał jewropejskiej lewicy środkowy palec i odmówił przyjęcia islamistów, zaś PO deklarowała przyjęcie każdej ilości terrorystów. Dzielnie wtórowało im i nadal wtóruje lewactwo z SLD.
Myślisz, że ktoś da się nabrać ba te twoje brednie? Twoje niedoczekanie!
jakie moje polityczne zaplecze?
O czym bredzisz? Piłeś czy ćpałeś dzisiaj?
To, że na tle czerwonej zarazy PIS jest różowy nie znaczy, że jest prawicowy.
PIS pokazał palec? Zwłaszcza go pokazał niejaki prezia Kaczka podpisując traktat Lizboński. Nie ośmieszaj się.