Europa gnije-odpowiedziała na zamachy w Brukseli kolorowanka - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 15 lip 2016, 3:39

https://www.youtube.com/watch?v=oH96eHobn3E

Więcej kolorowych, więcej imigrantów, więcej tolerancji, więcej lewactwa !!!
Gość

Napisano: 15 lip 2016, 9:16

Oczywiste jest, że z całą pewnością zagrożeniem dla nas wszystkich jest terroryzm ale ci, którzy odpowiadają za ściąganie na nas zagrożenia, to lewactwo. To z nimi musimy walczyć, bo to oni odpowiadają za napływ islamistów do Europy. Wszelkie lewactwo powinno natychmiast zostać zdelegalizowane a jeśli nie to islamskich uchodźców nie powinno umieszczać się w obozach lecz przymusowo w domach i mieszkaniach lewaków, którzy nawołują do przyjmowania uchodźców.
panslaw

Napisano: 15 lip 2016, 9:21

też jestem za walkę z lewactwem, zacząłbym od PIS. PO się skończyło, Nowoczesna to wydmuszka, SLD jest jak Indianin zamknięty w rezerwacie, Razem to folklor. PIS jest niebezpieczny, udaje prawicę, udaje katolika, zawłaszcza patriotyzm i go ośmiesza.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2016, 10:12

więc w jaki sposób walczyć z doktryną ? bo tak sprawę należy potraktować.
Anioł

Napisano: 15 lip 2016, 10:20

niestety jest to walka z wiatrakami. Większość społeczeństwa jest głupia i jest dodatkowo celowo ogłupiana.
Bez rozlewu krwi nie widzę rozwiązania. A żeby krew się polała wrzód musi jeszcze nabrzmieć.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2016, 10:40

"Większość społeczeństwa jest głupia i dodatkowo ogłupiana"- teza główna. Zgadzam się. Bez rozlewu krwi ja rozwiązania nie wiedzę. Ale ja wtedy nie mam szans, nie podołam..więc.
Anioł

Napisano: 15 lip 2016, 11:09

Zastanów się id.ioto zanim coś napiszesz. Twoje zaplecze polityczne i ich kompanii z UE oskarżają PiS, że są skrajną prawicą a ty tu walisz tekst, że PiS jest lewicą?
Jesteś skończonym kretynem i debilem do entej potęgi. To PiS pokazał jewropejskiej lewicy środkowy palec i odmówił przyjęcia islamistów, zaś PO deklarowała przyjęcie każdej ilości terrorystów. Dzielnie wtórowało im i nadal wtóruje lewactwo z SLD.
Myślisz, że ktoś da się nabrać ba te twoje brednie? Twoje niedoczekanie!
panslaw

Napisano: 15 lip 2016, 11:11

Panie administratorze, czy nie uważa pan, że niejaki Elmer i niejaka Anioł nawołują swoimi wpisami do rozlewu krwi? Proszę o reakcję!
hirek

Napisano: 15 lip 2016, 11:28

jakie moje polityczne zaplecze?
O czym bredzisz? Piłeś czy ćpałeś dzisiaj?
To, że na tle czerwonej zarazy PIS jest różowy nie znaczy, że jest prawicowy.

PIS pokazał palec? :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza go pokazał niejaki prezia Kaczka podpisując traktat Lizboński. Nie ośmieszaj się.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2016, 11:36

Widzisz elemr ? Przez Ciebie mam kłopoty, wywalą mnie z uczelni..
Anioł

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x