EWALU OBIECAŁAŚ DZISIAJ WKLEIĆ SWOJĄ DECYZJĘ ZM.ŚP.

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: EWALU OBIECAŁAŚ DZISIAJ WKLEIĆ SWOJĄ DECYZJĘ ZM.ŚP.

Post autor: ewalu »

NOWA..... pisze:"w okresie od 2016-01-01 do 2017-01-31"

NO OK TAK WPISZĘ ALE WTEDY JUŻ MUSZĘ WYWALIĆ Z POUCZENIA ŻE OD STYCZNIA 2017 R. KWOTA ŚP PODLEGA WALORYZACJI BO BĘDZIE SPRZECZNOŚĆ CZY NIC NIE SZKODZI :?: :?: JAK MYŚLISZ :?:
myślę, że jak masz w pouczeniu to może zostać .. nie jest to chyba jakiś błąd .. ja nie mam nic o waloryzacji
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
NOWA.....

Post autor: NOWA..... »

jeszcze ostatnie pytanie mam do ciebie podstawa prawna mam ok dałam tak jak TY:

"Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 3 stycznia 2013 roku w sprawie sposobu i tryb...." I CZEPIAJĄ SIĘ ŻE TO NIE POWINNO BYĆ :!: sama nie wiem wg powinno jak uważasz :?:
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

I CZEPIAJĄ SIĘ ŻE TO NIE POWINNO BYĆ :!:
a dlaczego ? bo, że zmiana z urzędu ? mi nie przeszkadza i większości na tym forum, jak zauważyłam też nie ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ODPOWIEDZ