ja bym zmieniła decyzje zł za zł ( po wszczeciu postępowania ) a różnice która wyjdzie potrąciła z bieżących wypłat... u mnie tez czasami za późno przyniosa a decyzja jest nadal w obiegu to od dnia kiedy powinna być zmiana ... zrobiłabym zmianę ... dopóki jeszcze jest w obiegu...Karolina98765 pisze: ↑07 sie 2023, 12:05Jak ma wyglądać decyzja o nienależnie pobranym świadczeniu jeśli będzie się należało zł za zł? Zaznaczać to jakoś specjalnie w tej decyzji?
a później decyzje o nienależnym pobraniu świadczeńbeatab pisze: ↑07 sie 2023, 14:41ja bym zmieniła decyzje zł za zł ( po wszczeciu postępowania ) a różnice która wyjdzie potrąciła z bieżących wypłat... u mnie tez czasami za późno przyniosa a decyzja jest nadal w obiegu to od dnia kiedy powinna być zmiana ... zrobiłabym zmianę ... dopóki jeszcze jest w obiegu...Karolina98765 pisze: ↑07 sie 2023, 12:05Jak ma wyglądać decyzja o nienależnie pobranym świadczeniu jeśli będzie się należało zł za zł? Zaznaczać to jakoś specjalnie w tej decyzji?