fajne to forum - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 30 gru 2013, 17:20

Co się działo?
Mnie tu wtedy nie było.

~Adam

Napisano: 30 gru 2013, 17:25

No było ostro. Najogólniej mówiąc wówczas to forum było opanowane przez fanatycznych zwolenników jednej firmy, którzy zachowywali się jak sekta - ktokolwiek spróbował coś dobrego napisać o innym programie, był obrzucany błotem i to zbiorowo przez wielu na raz ludzi, grzebano mu w życiorysie itp itp. Na szczęście te czasy minęły, miejmy nadzieję bezpowrotnie. pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 30 gru 2013, 17:28

Ja jestem tu od kilku miesięcy. Trochę informacji znalazłam i mam nadzieję, że znajdę. A potem zaczęłam rozpoznawać osoby i z niedowierzaniem się przyglądam ich \"dyskusjom\". Ale Tomek mówi, że teraz to nic? Nie będę sprawdzać. Wierzę na słowo.
~scep-tyczka

Napisano: 30 gru 2013, 17:32

Nie mówię że nic. Po prostu mam porównanie jak tu było kiedyś , dziś są to indywidualni ludzie - wiadomo różne temperamenty, różne charaktery.
~Tomek

Napisano: 30 gru 2013, 17:40

Oj działo się, działo. Teraz faktycznie Jaś nie lubi Małgosi to ją uszczypnie, wilk goni czerwonego kapturka itd. Teraz forum to bajka.
~ja

Napisano: 30 gru 2013, 17:42

Dla każdego jest tu miejsce.
To przecież nie jest forum tylko socjalnych.
Ważne by dyskusje nie wychodziły zbyt daleko poza pomoc społeczną.
Wyjątek to HP.
~Adam

Napisano: 30 gru 2013, 17:47

co lub kto to jest HP?
~scep-tyczka

Napisano: 30 gru 2013, 17:54

~Adam

Napisano: 30 gru 2013, 18:01

a to dobre ... ale wiadomość ,czyli jesteśmy u \" Jasia i Małgosi\"..a jednak nie to \"Monster High\"!!- skoro Tomek pamięta tamte czasy - to wie co mówi, hmm..
ja jestem pocieszona- czyli nie jest tak źle...to czemu się boją?
~emilka

Napisano: 30 gru 2013, 18:04

Jest Wersal;)
Przyjemność po mojej stronie;)
~Adam

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x