faktura - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 03 wrz 2014, 14:53

Co robić z fakturami za podręczniki które zostały zakupione w sklepie internetowym i przychodzi faktura wydruk z komputera bez pieczatki wystawcy sklepu i podpisu jest tylko nazwa sklepu wpisana na komputerze
mmm

Napisano: 03 wrz 2014, 15:09

nie ma obowiązku podpisywania faktur
xyz@

Napisano: 06 lut 2015, 20:31

Bierzecie takie?
ewe76

Napisano: 16 lut 2015, 11:11

Witam serdecznie,

Czy uwzględniacie faktury za zakup tableta? Od stycznia przejęłam stypendia i szczerze przyznaje,że nie znalazłam nigdzie informacji na ten temat. Uzyskałam jedynie informację od innej gminy,że jeżeli rodzić podpisze oświadczenie,że tablet służył będzie do celów edukacyjnych dla dziecka wówczas faktura zostanie uwzględniona.

A jak Wy to robicie? Spotkał się ktoś z podobną sytuacją?

Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.
Rita

Napisano: 16 lut 2015, 13:16

xyz@

Napisano: 06 mar 2015, 12:24

u mnie był tablet ale poprosiłam rodzica o zaświadczenie ze szkoły ze jest potrzebny dziecku do nauki, była kontrola i jest ok.
kama1310
Praktykant
Od: 26 maja 2014, 10:02
Zajmuję się:

Napisano: 20 mar 2015, 12:08

Zgodnie z pismem z Ministerstwa Edukacji Narodowej z dnia 23.01.2014 r. (nr DAP.SSPR.6122.6.214) "...BRAK JEST PODSTAW DO ODMOWY ROZLICZANIA PRZEZ UCZNIÓW ZAKUPIONYCH TABLETÓW JAKO WYDATKÓW PONIESIONYCH ZE ŚRODKÓW OTRZYMANYCH W RAMACH STYPENDIUM SZKOLNEGO.". A więc tablety liczymy do wydatków przez uczniów jako koszt edukacyjny.
Judyta

Napisano: 20 mar 2015, 13:04

Faktura nie wymaga podpisu. A my tabletow nie rozliczamy, poniewaz nie jest to jak mamy w wydatkach " peryferia komuterowe". Jak rozliczmy tablet to i iphony jakie bo przeciez tez maja wgrany caly windows i office. A telefon to juz przeciez raczejk nie jest rzecz bez ktorej dziecko ni emoze si eobejdsc podczas szkoly przez 10 mcy .
lolek

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x