a na dowodzie wpłaty nie ma za jaki okres opłata ?marzena123 pisze: ↑20 wrz 2023, 10:54Czy bierzecie zawsze fakturę za wodę czy wystarczy sam dowód opłaty? Zawsze staram się brać fakturę, ponieważ często jest wystawiana za 2 m-ce i wtedy się wylicza 1 miesiąc. Teraz mam przypadek, że pani dostarczyła mi tylko dowód wpłaty a faktury jak nie doniosła tak nie donosi..nie wiem czy liczyć jej to do wydatków czy nie ? Jak robicie u was?
jak ustalisz za jaki okres?.nie wiem czy liczyć jej to do wydatków czy nie ? Jak robicie u was?
jest tylko data operacji. W tytule nic nie ma za jaki okres.:-) pisze: ↑20 wrz 2023, 13:01a na dowodzie wpłaty nie ma za jaki okres opłata ?marzena123 pisze: ↑20 wrz 2023, 10:54Czy bierzecie zawsze fakturę za wodę czy wystarczy sam dowód opłaty? Zawsze staram się brać fakturę, ponieważ często jest wystawiana za 2 m-ce i wtedy się wylicza 1 miesiąc. Teraz mam przypadek, że pani dostarczyła mi tylko dowód wpłaty a faktury jak nie doniosła tak nie donosi..nie wiem czy liczyć jej to do wydatków czy nie ? Jak robicie u was?
musi być pełne rozliczenie kosztów wodyjest tylko data operacji. W tytule nic nie ma za jaki okres.
żeby była kontynuacja to wniosek musiałby złożyć we wrześniu , wydatki za sierpień , woda nie musi być opłaconapowiedzcie....DM do 30 września przynosi wniosek o kontynuację np. 04.10.2023r.
Wnioskodawca składa dokumenty wydatki za wrzesień..np. woda...Musi być opłacona? choć termin jeszcze długi? ...jaka jest Wasza opinia, bo słyszę różne wersje....
jasne że takbrodafix pisze: ↑21 wrz 2023, 12:22żeby była kontynuacja to wniosek musiałby złożyć we wrześniu , wydatki za sierpień , woda nie musi być opłaconapowiedzcie....DM do 30 września przynosi wniosek o kontynuację np. 04.10.2023r.
Wnioskodawca składa dokumenty wydatki za wrzesień..np. woda...Musi być opłacona? choć termin jeszcze długi? ...jaka jest Wasza opinia, bo słyszę różne wersje....