faktury rodzeństwo - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 23 lut 2015, 9:17

Mam pytanie czy dzielicie kwotowo faktury na poszczególne dzieci? co powinnam zrobić jeśli ktoś przyniósł faktury na jedno dziecko w kwocie wyższej niż na pozostałe?
jola***

Napisano: 24 lut 2015, 12:05

ja mam faktury na wnioskodawcę(rodzica) i z jednej faktury mam rzeczy np. dla 3 dzieci, mam tabelki przekazania faktur w których rodzic zaznacza co z danej faktury było dla poszczególnych dzieci np. faktury za książki do różnych klas albo na jednej fakturze 2 pary tenisówek/halówek
mn28

Napisano: 24 lut 2015, 21:02

Ludzie, macie na to czas?
aniaka

Napisano: 25 lut 2015, 8:32

Ja nie mam na to czasu. Przyjmuję faktury na nazwisko wnioskodawcy. Czasem i tego nie mam czasu podliczyć...
Mam jeszcze KDR, Bank żywności, archiwum i wszystkie bieżące rzeczy zlecone przez Kierownika.
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 25 lut 2015, 9:50

Niestety musze miec na to czas i jeszcze mamy ograniczenie iloś iowe co do odziezy sportowej (rada gminy tak postanowila) wiec jeszcze po pierwszym semestrze sporzadzam dla kazdego karty cp wykorzystali i ile moga w przyszlym semestrze. Na stypendia jestem na 1/2 etatu, do tego mam kolejne 1/2 etatu na asystenta ksiegowosci, wykonuje przelewy, poczte biezaca, zajmuje sie sprawami kadrowymi i jakos daje rade rozdzielac faktury na poszzegolnych uczniow
anuśka

Napisano: 25 lut 2015, 10:53

czy mam czas :lol: , jak nie mam to muszę mieć :shock: najbardziej lubię jak mam podpisane pod tabelką, że wnioskodawca przekazał faktury i wszystko się zgadza czyli koniec (bo jak liczyliśmy razem było ok), a potem patrzę a np.w materiałach szkolny na fakturze zakradł się płyn "Ludwik"
mn28

Napisano: 25 lut 2015, 13:10

Ja robię jak martini.
aniaka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x