uchylenie - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 23 lut 2015, 14:19

Witam. Pani wystąpiła do nas w wnioskiem o uchylenie stypendium szkolnego. Czy zgodnie z art 155 kpa mogę na wniosek strony uchylić? Co mam zrobić w takie sytuacji? Pani jako powód podała wyjazd męża za granicę i że ona już nie chce od teraz stypendium. Proszę o pomoc. Pilna sprawa.
evell

Napisano: 23 lut 2015, 14:23

A masz od razu decyzje na caly rok? U mnie zdarzaja się sytuacje ze ktos rezygnuje ale mam decyzje do grudnia wydana i jak mi zrezygnuje w momencie jak nie mam zmieniajacej to mi pisze tylko oswiadczenie ze rezygnuje i od kiedy i nie robie nic, jakbym miala juz decyzje to bym uchylila badz tez wstrzymala
anuśka

Napisano: 23 lut 2015, 15:48

mam jedną decyzję przyznającą na cały rok.
evell

Napisano: 24 lut 2015, 9:44

A wykorzystywał już w tym roku cos? Od kiedy nie chce stypendium> Jak dopiero teraz to po prostu wstryzmac
anuśka

Napisano: 24 lut 2015, 9:53

Wykorzystała już świadczenia do grudnia. A nie chce od lutego. Tylko nie wiem czy mogę wstrzymać bo pani napisała prośbę o uchylenie.
evell

Napisano: 05 mar 2015, 14:53

Witam ... mam podobną sytuację ... Strona ma wydaną decyzję na cały rok ... złożyła rezygnację w lutym, uchylenie od grudnia ... czy ktoś ma przykład takiej decyzji? Proszę o informację jaką decyzję należy zrobić. Z góry dziękuję ;)
jesien82
Praktykant
Od: 02 mar 2015, 14:25
Zajmuję się:

Napisano: 06 mar 2015, 8:34

ja nie uchylam
wstrzymuję albo cofam - art. 90 o ust.4
xyz@

Napisano: 07 mar 2015, 2:04

Jak wstrzymasz to potem trzeba i tak uchylić wstrzymanie jest równoznaczne z zawieszeniem
adi123

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x