Czy do wniosków na Moduł I jest wymagana faktura proforma czy wystarczy specyfikacja sprzętu (chodzi o komputer zadanie b3)?
Z czego to wynika co w ogóle powinno być dołączone do wniosku?
Czuje niemoc
W MI B3 wnioskodawca w ogóle nie musi dołączać specyfikacji/kosztorysu/ofert itp.
Wystarczy, że wypełni we wniosku informacje o "Przedmiocie", gdzie wpisuje o co stara się, ile to kosztuje i o ile wnioskuje.
A z czego to wynika, ze trzeba/ nie trzeba dołączyć? Przeglądam te kierunki/ zadania i nie moge nic znaleźć. A np. We wnioskach na C1 i C3, mam po dwie faktury/oferty.
A z czego to wynika, ze trzeba/ nie trzeba dołączyć? Przeglądam te kierunki/ zadania i nie moge nic znaleźć. A np. We wnioskach na C1 i C3, mam po dwie faktury/oferty.
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
akurat w C1 i C3 dwie oferty są wymagane, w pozostałych zadaniach jak sobie sami ustalicie