FAKTURY Z LIPCA - MOGĄ BYĆ????? - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 21 lip 2014, 14:07

jak w temacie, proszę o odpowiedź, czy przyjmujecie, czy tak może być, a czy na książki może być faktura z końca czerwca?
Asia 2

Napisano: 22 lip 2014, 7:51

Z końca czerwca nie, z lipca już mogą być na przyszły rok szkolny, przynajmniej u mnie tak jest.
MZv2

Napisano: 22 lip 2014, 8:04

ale chodzi o ten jeszcze rok szkolny
Asia 2

Napisano: 22 lip 2014, 12:09

Rok szkolny zakończył się 27 czerwca i koniec. Jak dla kogoś okres od września 2013 do czerwca 2014 to za mało to sory. Jak pisałem, u mnie można od lipca zbierać faktury na nowy rok szkolny.
MZv2

Napisano: 29 lip 2014, 9:44

U NAS TEZ OD LIPCA
NOWA12

Napisano: 01 sie 2014, 7:45

jak ktoś se kupi podręczniki dla dziecka na nowy rok szkolny 2014/15 np. 24 czerwca 2014, to głupie byłoby zakwestionowanie takiego wydatku tylko ze względu na termin zakupu! Weźcie pomyślcie! Toć to książki, które ewidentnie mówią, że będą potrzebne w nowym roku szkolnym! Gdybyście nie przyjęli rachunku na ten zakup, a ktoś by się poskarżył tam i tu, to nie wiem czy byście się wybronili! Co byście powiedzieli? Że istniało podejrzenie, ze dziecko wykorzysta te podręczniki jeszcze w starym roku szkolnym??? A to ci dobre!
salceson

Napisano: 06 sie 2014, 14:11

Rok szkolny kończy się 31 sierpnia tylko zajęcia dydaktyczne kończą się w czerwcu. Ja przyjmuję faktury do końca czerwca ale też nie jestem pewna czy robię to dobrze.
jas

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem