fundusz nagród

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~elka

fundusz nagród

Post autor: ~elka »

czy można utworzyć w ciągu ( teraz) roku fundusz nagród , jeżeli mamy w regulaminie że powinien być fundusz nagród, ale nie był planowany w budżecie ?
~renia

Re: fundusz nagród

Post autor: ~renia »

Fundusz nagród MOŻE ale nie musi być planowany. Jak masz oszczędności możesz wypłacić nagrody ale najpierw musisz mieć opracowany regulamin funduszu nagród.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

jesteście szczęściarzami że będziecie mieli nagrody, my w tym roku nie dostaniemy nawet złotówki a jakby tego było mało to i podwyżek w następnym roku
Kasia
~Monia

Post autor: ~Monia »

Kasiu! Czasami wolałabym nie dostać nic, niż czuć się jakbym dostała na pocieszenie!!! Nagrody dla \"tych lepszych\" po równo, a dla innych - na otarcie łez.
~jola

Post autor: ~jola »

Czy to normalne że jeden pracownik w jednostce budżetowej dostaje 700 a drugi 10 000 nagrody? gdzie to zgłosić?
~mi-a

Post autor: ~mi-a »

ojej,a gdzie tak płacą tj. urząd czy firma prywatna?
~ola

Post autor: ~ola »

jola nagroda jest od widzi misię kierownika i tego nie mozna negować nawet w sądzie pracy nic nie wskórasz
~jola

Post autor: ~jola »

Dzięki dziewczyny): ale to są pieniądze wzsystkich pracowników i dlatego mnie to wkurza
~renia

Post autor: ~renia »

u nas dostają wszyscy
ODPOWIEDZ