Gdzie jest mój/nasz Adam?? - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 07 maja 2015, 21:02

a co oznacza język miłości w/g ciebie. Polot słowotwórczy .. który ty zaprezentowałeś jest tego przykładem ?
Ja bardzo chętnie podejmę z Tobą rozmowę na argumenty i z przyjemnością uzasadnię swoje poczucie wyższości .
Proszę, podaj temat dyskusji.
Tylo mnie nie wk...j głupotami.
;);)

Napisano: 07 maja 2015, 21:07

Jesli pytasz czy jesteś rozpoznana, to odpowiadam : tak emilko, tylko po co te wygłupy? Nie masz co robić? Samotność doskwiera? o bidula:(((
łał łał

Napisano: 07 maja 2015, 21:19

no widzisz ?! obraz z dźwiękiem się mija.
Ja nie pytałam i nie prosiłam o wskazanie personalne. Emilka? Nie znam. Na forum swego czasu było ich kilka "odmian".
Jeśli każdemu kto jest aktywny na portalach społecznościowych przypisujesz samotność, pytanie - czy ciebie te emocje nie dotyczą - oto jesteśmy tu oboje. No jasne, jasne...ty jesteś szczęśliwy, szczyt formy.
;);)

Napisano: 07 maja 2015, 21:33

wypierasz się sama siebie? dlaczego zmieniasz nicki? jakieś racjonalne argumentu?
łał łał

Napisano: 07 maja 2015, 21:58

nudzisz mnie głupotami . Na portalu społecznościowym Jan Kowalski może chcieć pozostać anonimowym i przyjmuje nicki jak np: kljjrgahga, kwiatek a zaraz później głupkowate łał łał . Chodzi mu o przekazanie komunikatu i nie ma innych intencji...tyle . A ty tak pieprzysz. Jakich rządzasz argumentów? prawnych, racjonalnych...logiki.
Łała, łał..

Napisano: 08 maja 2015, 0:29

Ares ty już kilkakrotnie się kompromitowałeś na różne tematy.
Chcesz kompromitować się na następne tylko pod innym nickiem?
Zresztą zawsze kończy się tak samo - ucieczką.
Twoje poczucie wartości powinno ulec przewartościowaniu.
Zresztą tak samo jak Emilki. Zgrywa samotną i nieszczęśliwą. Szuka romansu. A czego tak naprawdę chce?
grfdbd fc

Napisano: 08 maja 2015, 13:45

Zaprawdę powiadam wam - olewam sikiem prostym wasz jad i robię swoje od wielu lat:)
Ares

Napisano: 08 maja 2015, 14:07

Lubię Cię Ares :) Dobrze, że jesteś i piszesz i masz takie poglądy. Jest nadzieja dla Polski.
socjal 123

Napisano: 08 maja 2015, 14:14

Lemingi wszystkich krajów łączcie się!
Facet nie dość, że jest chamski to kompromituje się na każdym kroku a niektórzy nadal bez wazeliny mu wchodzą....
Rozumie, że dzień bez wazeliny jest dniem straconym, ale jakiś pion trzymajcie :lol:
hgfhgfh fdg

Napisano: 08 maja 2015, 14:26

Czy ja komuś robię krzywdę?
Co was tak boli?

Wyluzujcie. Nie kandyduję na prezydenta.
https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... er_600.jpg
"Zielona mila" jakby kto pytał.
https://z1.demoty.pl/e4c0c90e9ea15a1d842 ... f67dcb7056
Ares

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x