Duduś może wygrać - HYdE PaRK

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 11 maja 2015, 14:32

Boże jeśli naprawdę istniejesz chroń nas przed Dudusiem. 24 maja spójrz na Polskę proszę.
Ares

Napisano: 11 maja 2015, 15:19

No alternatywa jest bliżej dna od Dudy, więc skoro mój kandydat odpadł w pierwszej turze, to ja podziękuję i 24 zostanę w domku.
YoYo

Napisano: 11 maja 2015, 16:02

Duduś powiększa przewagę. Módlmy się. Nasza ojczyzna zmierza ku przepaści. 24 maja Duduś. Jesienią karzeł. Wszystko w rękach PiS. Pora się pakować.
Ares

Napisano: 11 maja 2015, 20:54

Podrzucę ci walizki i sznurek!
..................

Napisano: 12 maja 2015, 7:55

W Polsce aborcja jest zabroniona.
betonowy

Napisano: 12 maja 2015, 11:27

Jak trowga to do Boga. I dobrze. A jeszcze lepiej, jak do Boga odwołuje się lewak, który podobno nie wierzy w Niego.
kalina

Napisano: 12 maja 2015, 11:55

Moi drodzy, teraz czeka nas pokaz prawdziwej "miłości" ze strony polityków PO i mendiów. Ich prawdziwe oblicze ukaże się w całej okzałości. Wyciągajcie mądre wnioski.
wawa

Napisano: 12 maja 2015, 12:04

Jaka jest róznica między PO a PiS? Bradzo prosta, a najlepiej widać ją na przykładzie karania lekarzy. Politycy PO do znudzenia powtarzają "Duda C H C I A Ł karać lekarzy za in-vitro". Tymczasem rzeczywistość jest taka, że to PO karze lekarzy, którzy odmawiają wykonania zabiegów aborcji. Politycy PO nieustannie przypisują politykom PiS złe intencje a sami po prostu robią to, o co posądzają opozycję.
kali_kali

Napisano: 12 maja 2015, 12:08

PISdzielce pałają jednakową miłością, a może nawet głębszą, bo utwardzaną i uświęcaną przez rozgłośnię ojca grzybka.

Kukiz odpadł i upadła idea JOW. POPIS na to by nie poszedł nigdy w życiu. To by oznaczało, że partie może by zostały, ale ludzie zostaliby wymienieni. Nie pójdę na druga turę, albo jak pójdę to oddam głos nieważny. Po cichu będę kibicował Dudusiowi, ale nie przemogę się, żeby mu krzyżyk postawić, bo nie uważam go za "pozytywnego" polityka.
betonowy

Napisano: 12 maja 2015, 13:22

betonowy ja wychodzę z tego samego założenia. Nie zamierzam opowiadać się za kimkolwiek w 2 turze. Straszne jest natomiast to, że In Vitro i aborcja jest straszakiem dla mniej rozgarniętej części społeczeństwa. Zarówno PO jak i PIS na swoją modłę tłumaczą "ciemnemu ludowi" jacy to źli są przeciwnicy, dla mnie to jeden pies czy wygra komorofski czy dooda.
YoYo

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x