GDZIE WYSŁAĆ INF?
GDZIE WYSŁAĆ INF?
Witam, wniosek z innego MOPS o podjecie działań wobec dłużnika z dołączoną kopią z Sądu Okręgowego, że w tym Sądzie Pani X złożyła wniosek przeciwko dłużnikowi.... Dłużnik zjawił się na wywiad i moje pytanie: czy informację z przeprowadzonego wywiadu i oświadczenia przesyłam tylko do tego MOPS czy też do tego Sądu?
Re: GDZIE WYSŁAĆ INF?
problem w tym, że nigdzie nie mam podanego komornika tylko mam tą informację z Sądu...
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pewnie dłużnik jest obcokrajowcem??
jezeli egzekucję prowadzi sąd okregowy a nie komornik to nalezy poinformować sąd a tak wogóle to jeżeli dłużnik mieszka w kraju to wierzycielka powinna załozyć egzekucję u komornika sadowego
w czasie gdy składała wniosek o FA w tym MOPS to był za granicą teraz już zjechał do Polski...to wysłać do Sądu tą informację i poinformować, że znajduje się na terenie Polski?
wierzycielka też powinna się zdeklarować kto prowadzi egzekucję a normalne jest że jezeli mieszka w kraju to prowadzi wyłącznie komornik sądowy
Oprócz GDZIE WYSŁAĆ INF? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
obcokrajowiec
ELMER I INNI POMÓŻCIE - PILNE
urlopowanie dzieci
Nowy DZ. U. ??
Może ktoś...
czy wliczacie?
mężatka od 10-06-2014
dłuznik chce umorzenia
Tytuł wykonawczy
dowód
decyhzja o umorzeniu czesci długu
Czy należą się świadczenia z FA?