GŁOSUJĘ NA SLD
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: GŁOSUJĘ NA SLD
nie myl mnie z w/w - ja się loguję, a ty mnie nękasz wykorzystując mój login w miejscu w ktorym nie życze sobie aby moj login był wymieniany - zgłaszam do moderacji
Dzidka
jak się zawsze logujesz to przecież nie ty no i ten nick jest DUŻYMI LITERAMI - a tak generalnie zastrzegłaś swój nick w urzędzie patentowym albo jako inne dobro prawem chronione - chyba nie.
Kod: Zaznacz cały
[post usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum]
z ciebie bogobojny politologu - w wielkim pości takie publiczne kłamstwa do spowiedzi marsz!
bardzo się cieszę, naprawdę bardzo - dużo nawróconych, zagubionych duszyczek widzę - to pocieszające, bardzo pocieszające!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: do admina
proszę usunąc wpis z 9 kwietnia 2011 o 22:21 to nie jest mój wpis, nie dosc, ze wykorzystał mój nick, to jeszcze próbuje mnie osmieszyć i zrobic niewiarygodna,
zawsze się loguję i proszę na przyszłośc usuwać takie komentarze bez mojej interwencji ponieważ nie jestem w stanie ich sprawdzać i kontrolować
zawsze się loguję i proszę na przyszłośc usuwać takie komentarze bez mojej interwencji ponieważ nie jestem w stanie ich sprawdzać i kontrolować
Dzidka
Moim idolem jest Olejniczak - on tak niewinnie wygląda, taki słodziutki misiu pysiu.
Oprócz GŁOSUJĘ NA SLD - HYdE PaRK przeczytaj również:
Nowa nomenklatura
prosze o pomoc
jak napisać koncepcje pracy ops??? pomocy
praca do 20.00
Prosze o poradę
Wielka szkoda
Co powiedziała Kudrycka?
Jak nas urabiają