NIE dla dwudniowych wyborów !
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
NIE dla dwudniowych wyborów !
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kaczynsk ... omosc.html
tak ja biore to pod uwage pamietajac o takich jak schowaj babci dowod itp
tak ja biore to pod uwage pamietajac o takich jak schowaj babci dowod itp
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: NIE dla dwudniowych wyborow
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/afera-w ... omosc.html
to nie przypadek, trzeba trzymac reke na pulsie.Mamona jest jeszcze bardzo duzym motywatorem postepowania niektorych ludzi
to nie przypadek, trzeba trzymac reke na pulsie.Mamona jest jeszcze bardzo duzym motywatorem postepowania niektorych ludzi
Dzidka
proszę o wyrzucenie tych politycznych postów do HP !
Poza tym jeden do drugiego ma się jak...nie napiszę co
dzibar to zwykły świr, całkowity bojkot jej postów i po sprawie, czy ktos z was dyskutuje z wariatami
Re: NIE dla dwudniowych wyborów !
a ja po prostu popieram słwa dzibar. Przede wszystkim dlatego, że też nie zgadzam się z pomysłem dwudniowych wyborów.
Poza tym nie bardzo wiem, dlaczego na hp nie można zamieszczać tego typu postów? Może ktoś racjonalnie wyjaśni. Bo to, że komuś się to nie podoba, to żaden argument, albo przynajmniej równoważny z tym, że mnie, lub komuś innemu akurat to pasuje.
Akurat kwestia wyborów jest bez wątpienia częścią szeroko rozumianej polityki społecznej. A jeśli ktoś uważa, że jest inaczej... to jego problem.
Poza tym nie bardzo wiem, dlaczego na hp nie można zamieszczać tego typu postów? Może ktoś racjonalnie wyjaśni. Bo to, że komuś się to nie podoba, to żaden argument, albo przynajmniej równoważny z tym, że mnie, lub komuś innemu akurat to pasuje.
Akurat kwestia wyborów jest bez wątpienia częścią szeroko rozumianej polityki społecznej. A jeśli ktoś uważa, że jest inaczej... to jego problem.
tu se możecie pisiokraty pogadać o o wyborach Łukasz z dzibar i dzibar z Łukaszem
Również jestem przeciw!
Przy 2-dniowych wyborach wzrasta możliwość nieprawidłowości mających wpływ na wyniki.
Przy 2-dniowych wyborach wzrasta możliwość nieprawidłowości mających wpływ na wyniki.
Oprócz NIE dla dwudniowych wyborów ! - HYdE PaRK przeczytaj również:
jak napisać koncepcje pracy ops??? pomocy
praca do 20.00
Prosze o poradę
Wielka szkoda
Co powiedziała Kudrycka?
Jak nas urabiają
GŁOSUJĘ NA SLD
Sprawa Wolwowicza
Dar Obecności
surowa ocena premiera?
Od dziś ja też robię wklejki