GŁOSUJĘ NA SLD
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: do admina
proszę o usuniecie wszystkich nie zalogowanych wpisów z nickiem ~ dzibar na tym poście ( w innym przypadku pomyśle, ze admin maczał w tym palce:)
Dzidka
Re: GŁOSUJĘ NA SLD
a myśl sobie gdzie maczał palce admin - nareszcie zaczniesz myśleć.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
myślenie przydałoby sie tym, ktorzy zbyt dużo energii tracą w złej woli wykorzystujac swoje mozliwosci, jak to powiedział jeden z rozmówcow dzisiaj w telewizji; nie na tym polega demokracja abyśmy naklaniali innych do przyjecia naszego punktu widzenia ale na tym abyśmy poznali punkt widzenia innej osoby
Dzidka
Kod: Zaznacz cały
[post usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum]
Kod: Zaznacz cały
[post usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum]
Być może powyższe wpisy sygnowane przez Łukasza, są napisane przez Łukasza, ale na pewno nie przeze mnie.
Dlatego dla odróżnienia, będę pisał od dziś w nicku ŁUKAsz, choćby w taki sposób postaram się wyodrębnić swoje zdanie, bo jest ono radykalnie odmienne (jeśli chodzi o poglądy) od kogoś, kto się podpisał jako Łukasz i wychwalił sld.
Potem ktoś pajacowaty znów nawiazał do politologii, bez pojęcia zresztą zupełnie.
A kto już poznał moje stanowisko do poglądów sld, po czy psl, to i tak nie da sie wkręcić, jakimś mącicielom.
Dlatego dla odróżnienia, będę pisał od dziś w nicku ŁUKAsz, choćby w taki sposób postaram się wyodrębnić swoje zdanie, bo jest ono radykalnie odmienne (jeśli chodzi o poglądy) od kogoś, kto się podpisał jako Łukasz i wychwalił sld.
Potem ktoś pajacowaty znów nawiazał do politologii, bez pojęcia zresztą zupełnie.
A kto już poznał moje stanowisko do poglądów sld, po czy psl, to i tak nie da sie wkręcić, jakimś mącicielom.
to pisałem ja łukasz politolog pierwszej klasy i jest to oczywista oczywistość niech żyje Olejniczak, Napieralski i całe SLD ajlawiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Oprócz GŁOSUJĘ NA SLD - HYdE PaRK przeczytaj również:
Nowa nomenklatura
prosze o pomoc
jak napisać koncepcje pracy ops??? pomocy
praca do 20.00
Prosze o poradę
Wielka szkoda
Co powiedziała Kudrycka?
Jak nas urabiają
Sprawa Wolwowicza
NIE dla dwudniowych wyborów !
Dar Obecności