GŁOSUJĘ NA SLD
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: GŁOSUJĘ NA SLD
politykę sprawuje w państwie ( to dla przypomnienia )rząd PO, a nie partia opozycyjna PiS, rolą opozycji jest wytykanie bledow i PiS jest w tym b. dobre bo zna się na rzeczy, a ponieważ PO jest ignorantem to nic innego nie robi jak tylko skupia sie na niszczeniu opozycji zamiast korzystać z jej wiedzy.
Ot i cała prawda: gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta
Ot i cała prawda: gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Z jakiej wiedzy PIS korzystać - kondominium, podziału na lepszych i gorszych Polaków, wykasowania Ślązaków i Kaszubów?, polityki nienawiści? Rolą opozycji jest konstruktywna krytyka a nie to co wyrabia PIS. Społeczeństwo to wszystko widzi i ma dość wojenki PIS stąd wyniki sondaży negatywne dla PIS.
Wpisujesz się dzibar w post - Głosuję na SLD, no i dobrze że zmieniasz opcję
Wpisujesz się dzibar w post - Głosuję na SLD, no i dobrze że zmieniasz opcję
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: nie glosuje na SLD
nie zmieniam opcji bo żadnej nie mam, natomiast mam sporo zdrowego rozsądku i logiki, które to jasno mnie utwierdzają w przekonaniu, ze tylko ludzie, którzy potrafia sie przyznać do bledu i nie traktuja sie jak nadludzie moga otrzymac moj glos wyborczy - a takich póki co widze tylko w PiS
potrafie analizować fakty i od dawna widze jakie faktycznie jest nastawienie do rządzenia poszczegolnych partii, tak wiec mój glos nie bedzie przypadkowym tylko bardzo przemyslanym przeze mnie głosem wyborcy
Głosuję na PiS
potrafie analizować fakty i od dawna widze jakie faktycznie jest nastawienie do rządzenia poszczegolnych partii, tak wiec mój glos nie bedzie przypadkowym tylko bardzo przemyslanym przeze mnie głosem wyborcy
Głosuję na PiS
Dzidka
Napisałaś, że PO......skupia sie na niszczeniu opozycji.....
Podaj jakiś przykład!
Podaj jakiś przykład!
Tutaj też brak odpowiedzi. Bo niby po co? Najlepiej rzucać bezpodstawne oszczerstwa i nie móc ich uzasdnić.
LUDZISKA DAJCIE POKÓJ NIECH SOBIE DZIBAR Z ŁUKASZEM WKLEJKI CZYNIĄ - TYL ICH, ŻE SOBIE ZE SOBĄ WKLEJKAI POGADAJĄ - NA WŁASNE MYŚLI ICH NIE STAĆ
Oprócz GŁOSUJĘ NA SLD - HYdE PaRK przeczytaj również:
Nowa nomenklatura
prosze o pomoc
jak napisać koncepcje pracy ops??? pomocy
praca do 20.00
Prosze o poradę
Wielka szkoda
Co powiedziała Kudrycka?
Jak nas urabiają
Sprawa Wolwowicza
NIE dla dwudniowych wyborów !
Dar Obecności