gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.
Witajcie, czy w waszych ops jest wspomniana w temacie komisja, Czy po przeniesieniu z urzedów komisji i finansów jest możliwość podpisania umowy zlecenie z przewodniczącym na prowadzenie wszelkiej dokumentacji związanej z działaniami komisji. I nie chodzi mi o wynagrodzenie za posiedzenie komisji. Jak to u Was wygląda. Otrzymałam propozycję, żeby się tym zająć i zastanawiam się jak to jest z wynagrodzeniem, w końcu to praca poza godzinami mojej pracy jako pracownik socjalny
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pomoc społeczna
- Kontakt:
Re: gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.
u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
i gdzie tu sprawiedliwość. W urzędzie wiem, że był od tego pełnomocnik zatrudniony na połowę etatu. Teraz przekazał to do ops i nic nie wspomnial o dodatkowej kasie.Bozena123 pisze: 12 maja 2022, 15:15 u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Komisja jest powołana zarządzeniem, nie umową zleceniem tylko Zarządzeniem wójta, za posiedzenie komisji są diety uchwalane przez Radę Gminy. Niue ma podstawy na inne dodatkowe pieniądze na wynagrodzenia
Oprócz gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych. - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
"40" - pismo do komendanta straży granicznej
dec obiady dla dzieci z Ukrainy
data przekroczenia granicy - dziecko urodzone w polsce
zasiłek okresowy dla obywatela Ukrainy
Kontakt do MRiPS
Wywiad elektroniczny a drukowanie
stypendium szkolne-zmiana dochodu
usługi opiekuńcze
Pogrzeb przez pracownika MOPS
opiekun osoby ubezwłasnowolnionej
dylematy etyczne
ZOL