gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
św-pomoc
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.

Post autor: św-pomoc »

Witajcie, czy w waszych ops jest wspomniana w temacie komisja, Czy po przeniesieniu z urzedów komisji i finansów jest możliwość podpisania umowy zlecenie z przewodniczącym na prowadzenie wszelkiej dokumentacji związanej z działaniami komisji. I nie chodzi mi o wynagrodzenie za posiedzenie komisji. Jak to u Was wygląda. Otrzymałam propozycję, żeby się tym zająć i zastanawiam się jak to jest z wynagrodzeniem, w końcu to praca poza godzinami mojej pracy jako pracownik socjalny
Bozena123
Stażysta
Zajmuję się: pomoc społeczna
Kontakt:

Re: gminna komisja ds. rozwiazywania problemów alkoholowych.

Post autor: Bozena123 »

u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
św-pomoc
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: św-pomoc »

Bozena123 pisze: 12 maja 2022, 15:15 u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
i gdzie tu sprawiedliwość. W urzędzie wiem, że był od tego pełnomocnik zatrudniony na połowę etatu. Teraz przekazał to do ops i nic nie wspomnial o dodatkowej kasie.
Magdaw
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Magdaw »

Komisja jest powołana zarządzeniem, nie umową zleceniem tylko Zarządzeniem wójta, za posiedzenie komisji są diety uchwalane przez Radę Gminy. Niue ma podstawy na inne dodatkowe pieniądze na wynagrodzenia
ODPOWIEDZ