groszk

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~v

groszk

Post autor: ~v »

Do tych co pracują w groszku\"Budżet\".
Po nowej aktualizacji program robi tak? Zaksięguję pozycję np. 100 zapisz. Pózniej ze względu na jakąs pomyłkę pozycję tą usunę i wtedy program nadaje mi automatycnie 101 a nie 100. Czy ktoś może mi podpowiedziec gdzie co zmnienic w ustawieniach albo to błąd z mojej strony. W starej wersji tak nie było - nadawał numer kolejny czyli 100
~v

Re: groszek

ponawiam
~monika

Re: groszk

Post autor: ~monika »

też mam ten sam problem, niestety nasz administrator sobie nie poradził ...
~as

Post autor: ~as »

miałam ten sam problem , jak to naprawić napiszę jutro.
~OlaII

Post autor: ~OlaII »

Należy zrobić: Narzędzia-kontrola dokumentów i liczników. Po każdym wykasowaniu
~v

Dzięki OlaII - działa
~monika

Post autor: ~monika »

a u mnie niestety nie zadziałało - wyskakuje jakiś błąd
~v

Re: groszek

Mam też Płace w groszku i dzis chciałam naliczyc ryczałt sam. przez kalkulator i żle mi liczy. Co zrobic?
~Bogdan

Post autor: ~Bogdan »

Jeżeli ktoś ma wersję gdzie na księgowość-edycja księgowań na widoku wszystkich transakcji jest ikona w wyglądzie jak narzędzie klucz \'szwedzki\' a może francuski to można tam tak samo działa. Jest ona najdalej od prawej strony bezpośrednio przed oknem automatów. Autor ma problem ponieważ w dużych urzędach gdzie jest np 10 księgujących plus księgujące osoby np z działów merytorycznych robi się problem z numeracją. Jeżeli ktos z księgujących pójdzie na urlop lub chorobowe to nikt go nie zastępuje i jego dokumenty będą miały numerację bieżącą a datę wcześniejszą. Kontrolujący czepiają się chociaż nie powinni. Ale autor cały czas myśli.
ODPOWIEDZ