groszk
groszk
Do tych co pracują w groszku\"Budżet\".
Po nowej aktualizacji program robi tak? Zaksięguję pozycję np. 100 zapisz. Pózniej ze względu na jakąs pomyłkę pozycję tą usunę i wtedy program nadaje mi automatycnie 101 a nie 100. Czy ktoś może mi podpowiedziec gdzie co zmnienic w ustawieniach albo to błąd z mojej strony. W starej wersji tak nie było - nadawał numer kolejny czyli 100
Po nowej aktualizacji program robi tak? Zaksięguję pozycję np. 100 zapisz. Pózniej ze względu na jakąs pomyłkę pozycję tą usunę i wtedy program nadaje mi automatycnie 101 a nie 100. Czy ktoś może mi podpowiedziec gdzie co zmnienic w ustawieniach albo to błąd z mojej strony. W starej wersji tak nie było - nadawał numer kolejny czyli 100
Re: groszk
też mam ten sam problem, niestety nasz administrator sobie nie poradził ...
Należy zrobić: Narzędzia-kontrola dokumentów i liczników. Po każdym wykasowaniu
Re: groszek
Mam też Płace w groszku i dzis chciałam naliczyc ryczałt sam. przez kalkulator i żle mi liczy. Co zrobic?
Jeżeli ktoś ma wersję gdzie na księgowość-edycja księgowań na widoku wszystkich transakcji jest ikona w wyglądzie jak narzędzie klucz \'szwedzki\' a może francuski to można tam tak samo działa. Jest ona najdalej od prawej strony bezpośrednio przed oknem automatów. Autor ma problem ponieważ w dużych urzędach gdzie jest np 10 księgujących plus księgujące osoby np z działów merytorycznych robi się problem z numeracją. Jeżeli ktos z księgujących pójdzie na urlop lub chorobowe to nikt go nie zastępuje i jego dokumenty będą miały numerację bieżącą a datę wcześniejszą. Kontrolujący czepiają się chociaż nie powinni. Ale autor cały czas myśli.
Oprócz groszk - Księgowość przeczytaj również:
Bilans
Kontrola z wydziału finansów i certyfikacji
zmiany w prawie, paragrafy na FA takie same jak w Urzedzie
dożwiane
Pomocy
jak zaksięgowac nadpłate?
pit40
pomocy
środek trwały
składka na Fundusz Pracy
przypis kosztów upomnień?????