http://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wszystkie/art,5538,6585,zasilki-dla-opiekunow-osob-niepelnosprawnych.html - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 06 lut 2014, 11:41

\"To po kiego dawliscie odmowy rolnikom skoro zadne przepisy w tym zakresie sie nie zmieniły poza b.zdurna uchwałą nsa ktora w w ogóle nie wiąże gmin?\"
to niestety nie była moja decyzja ja jestem szarym pracownikiem.

do ewalu

dobrze, że cokolwiek dostałaś ja na koniec roku usłyszałam że skoro mi ludzi na ś ubyło to mogę się spodziewać zmniejszenia wynagrodzenia.

~ola

Napisano: 06 lut 2014, 11:48

Ewalu jeżeli to 255 zł. przeliczysz np. \"na liczbę butelek mleka\" to trochę odciąży to Twój budżet domowy. Dobre i choć co.
~ja

Napisano: 06 lut 2014, 11:50

ja nic z tego nie rozumiem
to mamy SP po nowemu
SZO
i jeszcze ten zasiłek ???
jak wygladac to bedzie technicznie ?

ci co maja SP w kwocie 620 zł nadal maja miec wypłaty
SZO ? do konca okresu zasiłkowego ?
a ci nowi maja miec np. na czas nieokreslony przyznane ?

to jest chore.
~wero

Napisano: 06 lut 2014, 11:53

SZO umrze śmiercią naturalną po jednym okresie. Jak będzie przysługiwało w tej samej wysokości co nowy zasiłek to nikomu nie będzie się chciało SZO pobierać
~Elmer

Napisano: 06 lut 2014, 11:55

a jak komuś skończy się orzecznie z tej starej decyzji i będzie miał nowe orzeczenie to co dalej będziemy to traktowac jako kontynuacje starej decyzji myslę ,że nie .
~gops

Napisano: 06 lut 2014, 11:56

mleko ???
~ewalu

Napisano: 06 lut 2014, 11:58

a pwoiedzcie teczki tych osob co pobierąły do czerwca SP i wygasły z mocy ustawy macie na \"stanie\" czy przekazywaliscie do składni lub archiwum i czy trzeba bedzie dalej kontynuwac dokumenty w tej teczce czy mozna załozyc bedzie nowa
wiem ze pytanie na wyrost jeszcze , ale ja mialam tyle sp ze szafy pekały mi w szwach i oddałam te teczki do składnicy
~iza

Napisano: 06 lut 2014, 11:58

A właściwie o czym my tu dyskutujemy, ustalenie w tej chwili jak rząd wyjdzie z tego bałaganu to prawdopodobieństwo trafienia szóstki w totka.
~ja

Napisano: 06 lut 2014, 11:59

a jak myślicie jak wróci tym zabranym śp to pewnie i dodatek powinien być wypłacony! moze i nad tym dumią
~tomek

Napisano: 06 lut 2014, 12:00

dodatek był do innego świadzcenia
~Elmer

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x