i co na to polityka rodzinna?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~sipera

Re: i co na to polityka rodzinna?

Post autor: ~sipera »

dajcie już ludzie spokój. tego się czytać juz nie da. Jeszcze jakiś czas temu to było forum pomocowe. Oczywiscie oprócz obraźliwych postów trolowatych. Ale to co się teraz dzieje to już nie jest normalne.
~Jolka

Post autor: ~Jolka »

W pełni popieram protest matek dzieci niepełnosprawnych.Wasze wpisy świadczą, że nie rozumiecie tematu niepełnosprawności ograniczacie się tylko do pieniędzy, tego obiecanego tysiaka - ot tak za nic. Oczekujecie, że protestujące złapią \"ochłap\"jak hieny i pobiegną go skonsumować. Wyjdą z Sejmu, zejdą z oczu , problem zniknie. Ale One odmawiają, co Was złości, niezrozumienie z Waszej strony zamienia się w atak na te osoby a może trzeba tylko sobie uświadomić, że te pieniądze dla matek zajmującymi się swoimi niepełnosprawnymi dziećmi nie są za \"nic\" nie są \"bonusem\" za niepełnosprawność swojego dziecka.Trudno to sobie uświadomić , dlatego dla tych zagorzałych krytykantów poddam do przemyślenia propozycję: TYSIAK W PAKIECIE Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ DLA SWOJEGO KOCHANEGO DZIECKA. Czy bylibyście zainteresowani?
~Jolka

Post autor: ~Jolka »

My też nie cheliśmy, ale los był innego zdania.
~Iwa

Post autor: ~Iwa »

A ja myślę, że nie po to korzystają ze wszystkich zasiłków, dofinansowań i czego tam jeszcze żeby na zagraniczne wycieczki jeździć. Parę dni temu byłam przypadkowym świadkiem jak \"moje mamusie\" planowały już dzieciom wakacje i bynajmniej nie u babci na wsi....Owszem każdy wydaje pieniądze na co uważa ale najlepiej te na które sam zapracuje. A w kwestii blondyny...komóreczka też wypasiona nie jakaś tam za złotówkę....
~ed

Post autor: ~ed »

o czym wy tu piszecie, na głowy poupadaliście nie zazdrośćcie pani Iwonie tylko do sejmu , kto to widział, żeby za 3% pracować . trzeba sprawy wziąć w swoje ręce! rodzice moga to my tez
ODPOWIEDZ