ile dni trzeba odczekać
ile dni trzeba odczekać
ile dni po dostarczeniu decyzji wysyłamy info do owd o przyznaniu świadczeń i wniosek o podjecie dzialań Czy na pewnio należy odczekac Do tej pory pewnie źle robiłam ale w jednym diu wysylalam decyzje ,info i wniosek o podj dzialań
Prosze mi wskazać ktory art. mowi o prawidłowym wysyłaniu tych spraw Dziekuję serdecznie
Prosze mi wskazać ktory art. mowi o prawidłowym wysyłaniu tych spraw Dziekuję serdecznie
Re: ile dni trzeba odczekać
a decyzje do komornika tez mają odleżeć ?? Gdzieś coś słyszalam ....co robię źle nie wiem...
P R O S Z Ę !!!!!!!! Pewnie Ktoś wie.....Mam z tym problem ....pomożcie prosze
KOCHANI PROSZE !!!!!! Podajcie ustęp mowiący o tym Bardzo prosze Nie wiem czy moge dziś wysyłać wszystko razem decyzje do wierzyciela , tesame decyzje do komornika ,informacje do dłużnika o przyznaniu i do OWD o podjęcie dzialać Cos mi sie odbiło o uszy że nie wolno wszystkiego w jednym dniu wysylać Prosze WYJASNIJCIE MI TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki Mloda Kochana jestes ale wszystko dopiero po uprawomiocnieniu ?
Dzieki PAT Czyli tylko do Komornika obowiazuje uprawomocnienie Resztę moge od razu wysylac ?
Oprócz ile dni trzeba odczekać - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
alimenty na pełnoletnie dziecko
zwroty od dłuznika
do Pana Tomka z SYGNITY
sygnity-żądanie zwrotu
1 h / sygnity
Proszę o wzór wniosku o przyłączenie, plisssssss
dłuznik w ZK
zwrot fa
śmierć osoby uprawnionej
zmiany
weryfikacja gospodarstwa rolnego
Emp@tia ZUS TT ALimenty