ile dni trzeba odczekać

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
BASZKA

ile dni trzeba odczekać

Post autor: BASZKA »

ile dni po dostarczeniu decyzji wysyłamy info do owd o przyznaniu świadczeń i wniosek o podjecie dzialań Czy na pewnio należy odczekac Do tej pory pewnie źle robiłam ale w jednym diu wysylalam decyzje ,info i wniosek o podj dzialań
Prosze mi wskazać ktory art. mowi o prawidłowym wysyłaniu tych spraw Dziekuję serdecznie
BASZKA

Re: ile dni trzeba odczekać

a decyzje do komornika tez mają odleżeć ?? Gdzieś coś słyszalam ....co robię źle nie wiem...
BASZKA

P R O S Z Ę !!!!!!!! Pewnie Ktoś wie.....Mam z tym problem ....pomożcie prosze
BASZKA

KOCHANI PROSZE !!!!!! Podajcie ustęp mowiący o tym Bardzo prosze Nie wiem czy moge dziś wysyłać wszystko razem decyzje do wierzyciela , tesame decyzje do komornika ,informacje do dłużnika o przyznaniu i do OWD o podjęcie dzialać Cos mi sie odbiło o uszy że nie wolno wszystkiego w jednym dniu wysylać Prosze WYJASNIJCIE MI TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
młoda

Post autor: młoda »

Ja wysyłam jak decyzja się uprawomocni
Baszka

Post autor: Baszka »

Dzieki Mloda Kochana jestes ale wszystko dopiero po uprawomiocnieniu ?
Pat

Post autor: Pat »

Po uprawomocnieniu decyzja do komornika
BASZKA

Dzieki PAT Czyli tylko do Komornika obowiazuje uprawomocnienie Resztę moge od razu wysylac ?
Pat

Post autor: Pat »

Tak
BASZKA

Dzięki serdeczne PAT Pozdrawiam
ODPOWIEDZ