informacja nt zagrożenia powodzą, atakiem terrorystycznym
informacja nt zagrożenia powodzą, atakiem terrorystycznym
mam przygotować do gminy informacje nt jak ops jest przygotowany na wypadek powodzi, ataku terrorystycznego czy innej klęski co mam napisać nie mam pojecia
Re: informacja nt zagrożenia powodzą, atakiem terrorystyczny
prawdę Gościu czysta prawdę
a co masz zadania wójta/burmistrza w zakresie zarządzania kryzysowego wypełniać, a on co, na kurewki pojedzie,
skierujesz wszystkich pracowników, wszystkie opiekunki do działania, punktem zbornym poszkodowanych może być willa wójta/burmistrza bo wtedy to ty decydujesz a policja tobie podlega, a niech tylko kto sie sprzeciwi to po nim
skierujesz wszystkich pracowników, wszystkie opiekunki do działania, punktem zbornym poszkodowanych może być willa wójta/burmistrza bo wtedy to ty decydujesz a policja tobie podlega, a niech tylko kto sie sprzeciwi to po nim
nie za wójta tylko ze strony ops mam przygotować taką info na posiedzenie zespołu kryzysowego i oprócz wypłaty zasiłków nic mi nie przychodzi do głowy, przygotowanie pracowników i co jeszcze
Oprócz informacja nt zagrożenia powodzą, atakiem terrorystycznym - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Zasiłek stały a odpłatność za ZOL - 70%
podstawa prawna
zasiłek celowy- czy zasiłek z dożywiania
świad. zdrowotne.
wywiad dla asystenta
czy liczyć
osoba ubezwłasnowolniona całkowicie
Opinia do sądu
DOŻYWIANKO
zmiana stalego dzialalnosc gospodarcza
czy pisać na jaki miesiąć???
okresówka - potrzeba ochrony macierzyństwa