inspektor

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
zuzula

inspektor

Post autor: zuzula »

pracuje w ops dokładnie świadczenia rodzinne mam stażowego 9% a w ops pracuje już 5-ty rok minęło we wrześniu kiedy moge się starać o inspektora?? jakaś ustawa pod to
zuzla

Re: inspektor

Post autor: zuzla »

czy nikt nie wie po ilu latach przeszedł na inspektora??/
Madzialena

Post autor: Madzialena »

nie wiem jaka ustawa to reguluje, wydaje mi się że jest to kwestia regulaminu ale u nas w ogóle jest okropnie pod tym względem, bo pracujemy już tez 5 lat w śr i mamy stanowiska z koleżanką - referent
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

Ustawa o pracownikach samorządowych i rozporządzenie RM w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych - masz tabelki z wykazem stanowisk i kategoriami zaszeregowania. Na inspektora 2 lata stażu + wyższe, albo 4 i średnie. U mnie w rezultacie to gówno daje, bo w zasadzie kategorie zaszeregowania określają jedynie wynagrodzenie minimalne i od przyszłego roku wszystkie 19 pozycji będzie poniżej płacy minimalnej. Wyjdzie na to, że bez względu na to, czy masz kategorię zaszeregowania III czy XI - mogą ci dać najniższą ;)

Obrazek

Obrazek
Walka z wiatrakami since 1998.
ODPOWIEDZ