tak SKO robi, jesli ktos sie odwola oni kazą sprawdzic czy w poprzednim okresie "gdyby" strona zlozyla wniosek mialaby prawo do ZRewitak pisze:moje sko dało do ponownego i nakazało sprawdzenie przez prymat tego art
jesli w zaleceniach SKO masz zbadac co by bylo w poprzednim okresie to jak mozesz dac ponownie odmowe, my przyznawalismy bo wyraznie nam tak kazaloALIBABA pisze:czy kroś miał sytuację ze SKO dało do ponownego rozpatrzenia : sytuacja w poprzednim okresie nie składała jak zbadano sytuacje to gdyby złozyła to byprzysługiwał i by pobierała czy ktoś dawał odmowę po raz kolejny
sorry pisalem ogolnie jak dziecko bylo, przypadkow symulacji bez dziecka nie mialemewitak pisze:ale w poprzednim okresie dziecka nie było urodziło się III 2015 więc jak mam to zbadać
?
w tym przpadku dalbym drugi raz odmowe ze wzgledu na brak dziecka w skladzie rodzinylkjhgds pisze:sorry pisalem ogolnie jak dziecko bylo, przypadkow symulacji bez dziecka nie mialemewitak pisze:ale w poprzednim okresie dziecka nie było urodziło się III 2015 więc jak mam to zbadać
?