sygnity nowa aktualizacja - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 24 cze 2015, 12:27

czy wiecie moze dlaczego przy pobieraniu nowej aktualizacji (tej ostatniej) po jej pobraniu i nacisnieciu przycisku uruchom pojawia sie komuniakt ze inni korzystajacy maja sie wylogowac no i tak zrobili ja daje ok wiec pojaiwa sie komunikat ze zostane automatycznie wylogowana i nastapi proces aktualizacji daje ok a zaczyna mi porgram aktualizowac ale nagle wyskakuje komunikat ze uzytkownik taki i taki z tego co widze to chodzi o mnie nie został wylogowany tylko ze otej pory i zreszta tak jak komunikat mi obiecywał program sam miał mnie automatycznie wylogowac, a tego nie robi no i nie moge pobrac tej aktualizacji bo cały czas widzi zalogowanego uzytkownika a nie jestem wstanie sie wylogowac sama i jednoczesnie pobierac czy tam uruchamiać aktualizacje bo jest to fizycznie niemozliwe no chyba ze ja cos zle rozumiem Prosze pomozcie moze ktos z Was juz miał taki problem
oluska

Napisano: 25 cze 2015, 9:55

Ktoś już ogarnął temat wykonania DPP001? :)
Bazyllo

Napisano: 25 cze 2015, 10:53

mam to samo, penie jakis blad maja w poprawce :(
+ewa

Napisano: 25 cze 2015, 11:24

Koniecznie musiałem mieć sprawne zestawienia i w kacie desperacji dokonałem instalacji przy pomocy pliku jtc-updatetool.bat z katalogu dyskz katalogiem świadczeń:\SYG_SwiadczeniaRodzinne\JBossSR\bin
Po uruchomieniu wpisujemy imię i nazwisko osoby aktualizującej, dajemy dalej i wybieramy z okna właściwą poprawkę. Po zakończeniu procesu aktualizacji klikamy zakończ, a "czarne" okienko dosowe zamykamy naciśnięciem dowolnego klawisza. Potem odpalamy SR na koncie z adminem i powinna dokonać się konwersja bazy. U mnie zadziałało :)
Bazyllo

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x