Interwencja Kryzysowa - Ośrodki Interwencji Kryzysowej

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 31 sty 2012, 18:54

Dzień dobry,
Jestem studentką pracy socjalnej i piszę pracę licencjacką na temat Interwencji Kryzysowej. Chciałabym prosić państwa o wypełnienie ankiety, która znajduje się w linku poniżej:

https://www.ankietydlaciebie.pl/ankiety/ ... 26eb703bf4

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i wypełnienie ankiety
~Marta

Napisano: 31 lip 2012, 6:59

należy skontaktować się z llyaonkm miast i gmin, aby zobaczyć co ich wkład jest w pierwszej kolejności. Po drugie sprawdź w swojej lokalnej straży pożarnej i policji Departament aby zobaczyć, co ich opinie na ten temat. Wreszcie sprawdzić obszarze świeckim i nie świeckie agencjami pomocy społecznej w swojej okolicy, aby zobaczyć co większych problemf3w nie tylko twarz we Wspf3lnocie, ale jakie dodatkowe potrzeby nie są spełnione. Upewnij się, że katalog was wszystkich zebranych informacji. Mamy tu centrum kryzysowego, ktf3ry właśnie rozpoczął się z kilku miast, przyczyniając się do świadczonych usług. Jedną z głf3wnych funkcji jej wniesienia klientf3w natychmiast. Czy oni są w postaci własnej lub pomoc są przez policję, straż Dept lub Social Services są one coraz interwencji / zapobiegania, ktf3ra jest potrzebna. Pracownicy Centrum Kryzysowego składa się z pomocy medycznej, prawnej i zachowań osobistych. Dyrektor Centrum jest Master pracownikiem socjalnym. Po wykonaniu oceny, co jest potrzebne do przedstawienia tego miasta i społeczności na danym obszarze. Będziesz musiał szukać źrf3dła finansowania, budowy, jeżeli można dotrzeć do wszystkich do wykorzystania, to zwykle jest używany 24 / 7, i ubiegać się o status non profit, chyba że można znaleźć pod patronatem agencji. Ja poniżej lista niektf3rych zasobf3w, ktf3re można sprawdzić w. Są to coraz bardziej akceptowane w naszej społeczności i wierzymy, że niestety nie zapobieganie zwykle myśli, aż nadszedł czas na interwencję. Drugi link poniżej jest o to, w mojej okolicy. Good Luck.
~Mirian

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x