Izyda - przekierowanie wniosków elektronicznych - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 20 kwie 2016, 8:06

Witam ...

Czy ktoś z użytkowników programu Izyda przekierowywał wnioski elektroniczne do innej gminy? Jak to się u Was odbyło?

Ja próbowałem przekierować wniosek, niby wiadomość stworzona podpisana no i chyba wysłana bo po podpisaniu wszystko znikło ale w skrzynce nadawczej nie ma śladu wysłanej wiadomości. Nie wiem czy coś źle zrobiłem czy co ponieważ gmina do której przekierowałem wniosek nic nie otrzymała.
kasztan2006
Praktykant
Od: 16 kwie 2014, 8:44
Zajmuję się:

Napisano: 20 kwie 2016, 13:17

Pytaj INFO-R nasz kochany ;)
Tylko tak:
Nie dzwoń bo dodzwonienie graniczy z cudem.
Możesz maila napisać ale odpowiedź jest zazwyczaj na drugi dzień i to z zapytaniem typu "uruchamiał Pan komputer ponownie?" po czym znów trzeba odpisywać, że tak i znów czekać na odpowiedź.
Jedynie GG pozostaje gdzie możesz szybciej uzyskać odpowiedź ale to też czy pomoże nie obiecam Ci.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 20 kwie 2016, 21:43

Kolejne próby zakończyły się n/w komunikatem:

Błędny podpis cyfrowy (Informacja: SignatureURI: Signature-1283667258 - Verification failure (No CA certificate in the local store. DN: serialNumber=Nr wpisu: 14, C=PL, O=Asseco Data Systems S.A., CN=CERTUM QCA))

No i do kogo z tym problemem? Certyfikaty zarejestrowane w systemie. Pierwszym podpisem było ok lecz nie doszło do odbiorcy innym podpisem już nie ok, podpisy tej samej firmy UNIZETO CERTUM
Gdzie jeszcze szukać?
kasztan2006
Praktykant
Od: 16 kwie 2014, 8:44
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x