ja tez wierzę w postwawę obywatelską - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 sie 2022, 8:17

Nie wiem czy mieliście okazję oglądać wczorajsza konferencję... Jedna z Pań powiedziała na początku, że są zaskoczeni skalą problemu dzielenia gospodarstw domowych i, że liczyli na postawę obywatelską Polaków (w tym momencie prawie spadłam z krzesła). Dużoooo mówili o weryfikacji wniosków z cyklu - JAK BYŁO W OSŁONOWYM. Ja nie wiem jak było! bo się osłonowym nie zajmowałam.
I może mi ktoś teraz powie, na jakiej podstawie mam podważać czyjeś oświadczenie, złożone pod odpowiedzialnością karną (bo w końcu tym jest nasz wniosek) i twierdzić, że kłamie w sprawie gospodarstwa domowego. JA TEŻ WIERZĘ W POSTAWĘ OBYWATELSKĄ POLAKÓW ;)
elinka85
Referent
Od: 22 sie 2019, 14:23
Zajmuję się: ps

Napisano: 26 sie 2022, 10:50

Postawa obywatelska jest taka, że przychodzą ludzie dzień lub dwa po złożeniu wniosku i chcą go wycofać, bo uległ zmianie skład gospodarstwa domowego. Rodziny się "rozmnażają" w zastraszającym tempie, a co my możemy? nas może jedynie szlag trafić.
agaro
Stażysta
Od: 21 wrz 2021, 10:43
Zajmuję się: Rdz/CP/DO

Napisano: 26 sie 2022, 12:15

Dokładnie tak!!!!! mnie i koleżankę czeka pracowity łikend :/
elinka85
Referent
Od: 22 sie 2019, 14:23
Zajmuję się: ps

Napisano: 26 sie 2022, 12:59

Ja bym wierzył w prawdomówność pani z ministerstwa, gdyby nie zmiana definicji na ich stronie po dwóch godzinach.
Ustawy nie przeczytali, screeny nie płoną :twisted:
Raa
Referent
Od: 20 lip 2016, 9:37
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x