Wczorajsze spotkanie Zw. Miast + Ministerstwo + prac. samorządowi - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 sie 2022, 10:22

https://www.facebook.com/ZwiazekMiastPo ... 8205767148

Wczoraj odbyło się spotkanie na żywo zorganizowane przez związek Miast Polskich z pracownikami Ministerstwa Klimatu i Środowiska a pracownikami mającymi realizować dodatki węglowe (ponoć 1200 osób). Nagranie zostało umieszczone (link powyżej).

Spotkanie warte osłuchania, czat warty przeczytania.
Większej żenady dawno nie widziałam, normalnie komedia.
Ministerstwo zostało zmiażdżone

Kto brał udział? Co sądzicie? :mrgreen: :lol: :o
*Ilona
Starszy referent
Od: 14 mar 2017, 8:47
Zajmuję się: ŚR, FA i ...

Napisano: 26 sie 2022, 10:30

Czat z tego nagrania został bardzo okrojony, gdyż było tan setki (a może nawet tysiące) komentarzy niepochlebnych i obnażających ten wielki tzw. "BUBEL węglowy" :lol:
*Ilona
Starszy referent
Od: 14 mar 2017, 8:47
Zajmuję się: ŚR, FA i ...

Napisano: 26 sie 2022, 10:35

Ja zaczęłam oglądać wczoraj wieczorem, ale nie wytrwałam do końca, przeglądnełam tylko komentarze. Porażka totalna.
Ale swoimi wypowiedziami nie zdziwili mnie wgl, już się chyba po prostu przyzwyczaiłam :lol:
Kowalik15
Referent
Od: 01 sty 2022, 15:27
Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON

Napisano: 26 sie 2022, 11:10

Pomijając wymijające odpowiedzi albo odpowiedzi nie na temat, to aż się słuchać tego nie chce. Może ktoś przebrnął przez całość i zna odpowiedź na moje pytanie? Czy na tym "spotkaniu" wczorajszym coś było wspomniane o dodatku węglowym od strony księgowej? Czy będą pisma od Wojewody? Wniesienie środków sesją czy zarządzeniem?
Jessie
Starszy referent
Od: 19 mar 2017, 13:42
Zajmuję się: FIN

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x