Gooopsss pisze:Skoro Pani oświadczyła to dzielisz 1000zł przez 2 miesiące, ponieważ tyle dostawała.
Na jakiej podstawie przez 12 msc?
Inny przykład: Skoro pani otrzymuje stypendium przez 10 msc to kwote dzielisz przez 10 a nie 12.

Gooopsss pisze:Skoro Pani oświadczyła to dzielisz 1000zł przez 2 miesiące, ponieważ tyle dostawała.
Na jakiej podstawie przez 12 msc?
Inny przykład: Skoro pani otrzymuje stypendium przez 10 msc to kwote dzielisz przez 10 a nie 12.
mnie tu ostatnio dużo rzeczy wprawia w stan osłupienia..mgmg pisze:wiem ss mnie tez zamurowało
słowa mojego starszego kolegimgmg pisze:a co pomaga Ci wyprowadzić się ze stanu osłupienia
Mnie nie dziwią pytania lecz odpowiedzi tych niedoświadczonych osób, które wypowiadaja się na dany temat i wprowadzają w błąd innych twardo obstają przy swoim stanowiskuzuzia12345 pisze:proszę nie dziwić się ,ze padają głupie pytania, zostało przyjętych dużo młodych osób , które nie przeszły szkolenia, których nikt nie uczył a mają naraz dużo spraw do załatwienia, za jakiś czas będą prawie fachowcami jak wy ale trzeba im dac trochę czasu.