art 20inga1 pisze:Czyli tak: dochody uzyskane z art. 20 dzielimy z roku bazowego przez liczbę miesięcy w których były otrzymywane, a wszystkie które nie są w tym art wymienione przez 12 miesięcy???
U mnie koleżanki z ZR pewnie tak liczą, tylko jak idę i im mówię, że coś tu wyczytałam to jedna z nich twierdzi, że na tym forum z reguły pisze się głupotyvoodoo pisze:Lubię w 100% wyczerpać temat który mnie nurtuje, jestem osobą reformowalną więc spokojnie. Bo np koleżanka która kilka lat w rodzinnych siedzi podzieliłaby dochód z alimentów przez 3 miechy więc musiałem zadać tu pytanie, jeszcze odezwę się do innego OPS gdzie mam znajomych i się podpytam
mgmg pisze:art 20inga1 pisze:Czyli tak: dochody uzyskane z art. 20 dzielimy z roku bazowego przez liczbę miesięcy w których były otrzymywane, a wszystkie które nie są w tym art wymienione przez 12 miesięcy???![]()
yy coś pomyliłaś
no nie ma ideałów, musiała przywyknąć, podobnie jak javoodoo pisze:Tekst z polskiej komedii: "Był czas przywyknąć". Po 7 latach w związku brałem ślub więc jak widać dla żony to nie przeszkadzało
.