Jak "domówić kartę"???
-
- Stażysta
- Zajmuję się: stypendia
- Kontakt:
Jak "domówić kartę"???
Przy wprowadzaniu zrobiłam błąd i nie zaznaczyłam u jednego z dzieci, że wnioskują o duplikat zamówienie już poszło, jak "domówić" ten duplikat???
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: Jak "domówić kartę"???
z tego co mnie się kojarzy, to czasem jak coś poważnego przegapiłem, to musiałem wniosek na nowo zrobić (tj. z urzędu), tylko po to, aby kwoty się zgadzały, w tym wypadku powtórzył bym chyba wszystko, użył nawet tych samych nr wniosku itd. itp. tylko że /2. i zrealizował ponownie wniosek o duplikat, którego pominąłem, chyba że ktoś ma lepszy pomysł? 

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Referent
- Kontakt:
tamtego wniosku lepiej już nie ruszać i właśnie z ręki wprowadzić to, czego brakuje
jak się szybko zrobi, to i karty przyjdą w tej samej paczce - klient przecież nie będzie wnikał co tam mamy naklikane w systemie, byle karty były i działały 
no i duplikatów trzeba pilnować, bo forsa musi się zgadzać... koszt wniosków to mniejszy problem, ale opłata za duplikat - byle nie oddać za mało, niż wynika z raportów! (tutaj akurat byłoby "za dużo" przy niezrobionym w systemie, więc nie taka wielka tragedia, ale klient by nas ścigał
)

no i duplikatów trzeba pilnować, bo forsa musi się zgadzać... koszt wniosków to mniejszy problem, ale opłata za duplikat - byle nie oddać za mało, niż wynika z raportów! (tutaj akurat byłoby "za dużo" przy niezrobionym w systemie, więc nie taka wielka tragedia, ale klient by nas ścigał

- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
no właśnie trza se radzić... dobrze, że jest się chociaż kogo poradzić 

"To err is human, to forgive is divine"
Oprócz Jak "domówić kartę"??? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Ratunku- Opłata za duplikat !!
Łącznie 3 dzieci
nowy członek rodziny
Jak ogarniacie?
małe pytanko
KDR Ukraina
Niezgodność między raportem, a własnym rejestrem.
Czy to tylko mi padło SI KDR?
Rodzina zastępcza zawodowa
pogotowie rodzinne
Inf. o osobach.. formularz
Dziecko niepełnosprawne
KDR dla rodziny, pytanie
karta dla Ukrainców
zmiana gminy
KDR dla dzieci, gdy jedno zmarło?