Jak duży teren
Jak duży teren
Mam ok 35 środowisk ale ogromny teren. Środowiska są rozrzucone na wsi. Często kogoś nie ma w domu. Mam wrażenie, ze większość czasu spędzam na dojazdach zamiast faktycznie z klientem. Liczba mieszkańców ok 7 tyś.
Przydzielony mi ryczałt nie wystarcza, ale szef widzi tylko, że mam mało środowisk... Czy rzeczywiście?
Przydzielony mi ryczałt nie wystarcza, ale szef widzi tylko, że mam mało środowisk... Czy rzeczywiście?
Re: Jak duży teren
Tak- masz mało. Ja miałem przedmieścia i miasto z ponad 120 środowiskami. Bez auta - pieszo lub busem. Polecam telefon w celu umówienia. A jak ich nie ma poza terminem wywiadu to ich sprawa. Wolni ludzie są...
Bardzo mało. Nie narzekaj. Jesteś długo w terenie ale za to masz niewiele papierków. Doceń to co masz.
Pamiętaj że są telefony komórkowe.
Pamiętaj że są telefony komórkowe.
ja mam 70 rodzin ledwo daje radę w tym bloki socjalne-można sobie w łeb strzelić!!!
Też mam ponad 70 i teren wiejski z górkami.
8 godzin nie wystarcza by ogarnąć wszystko, trzeba sobie uszczuplać z prywatnego czasu.
8 godzin nie wystarcza by ogarnąć wszystko, trzeba sobie uszczuplać z prywatnego czasu.
A u nas jest jeden socjalny nie na 2 tys a na ponad 3 tys mieszkańców i środowisk od 100 do 180
35 środwisk to bajka można miec tam i pracę socjalną ,że hej
35 środwisk to bajka można miec tam i pracę socjalną ,że hej
Ale pie rdo ły piszecie ,aż się nie chce czytać. Szkoda ,ze nie macie 5 tysięcy mieszkańców i 500 środowisk!
He,he świetnie pisze \" aż się nie chce czytać\"
Nie chce się ale muszem bo mi nie da wrodzona wścibskość nie wchrzanić się w cudze dyskusje.
Nie chce się ale muszem bo mi nie da wrodzona wścibskość nie wchrzanić się w cudze dyskusje.
Oprócz Jak duży teren - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
odprawa
sprawowanie pogrzebu
stypendium
Wyliczenie wynagrodzenia dla opiekuna prawnego
dochód
okresowy
jak duże biura ? ilu pracowników ?
pomoc - zakład karny
grudzień
prawo do świadczeń opieki zdrotownej aresztowanego
Huragan