Jak duży teren

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
~terenowa

Jak duży teren

Post autor: ~terenowa »

Mam ok 35 środowisk ale ogromny teren. Środowiska są rozrzucone na wsi. Często kogoś nie ma w domu. Mam wrażenie, ze większość czasu spędzam na dojazdach zamiast faktycznie z klientem. Liczba mieszkańców ok 7 tyś.
Przydzielony mi ryczałt nie wystarcza, ale szef widzi tylko, że mam mało środowisk... Czy rzeczywiście?
~Adamobojca

Re: Jak duży teren

Post autor: ~Adamobojca »

Tak- masz mało. Ja miałem przedmieścia i miasto z ponad 120 środowiskami. Bez auta - pieszo lub busem. Polecam telefon w celu umówienia. A jak ich nie ma poza terminem wywiadu to ich sprawa. Wolni ludzie są...
~Adam

Post autor: ~Adam »

Bardzo mało. Nie narzekaj. Jesteś długo w terenie ale za to masz niewiele papierków. Doceń to co masz.
Pamiętaj że są telefony komórkowe.
~Adamobojca

Post autor: ~Adamobojca »

Umm.. To ten sam Adam czy podróba?
~Adam

Post autor: ~Adam »

Ten co zawsze;)
~janek

Post autor: ~janek »

ja mam 70 rodzin ledwo daje radę w tym bloki socjalne-można sobie w łeb strzelić!!!
~ewka

Post autor: ~ewka »

Też mam ponad 70 i teren wiejski z górkami.
8 godzin nie wystarcza by ogarnąć wszystko, trzeba sobie uszczuplać z prywatnego czasu.
~ola

Post autor: ~ola »

A u nas jest jeden socjalny nie na 2 tys a na ponad 3 tys mieszkańców i środowisk od 100 do 180
35 środwisk to bajka można miec tam i pracę socjalną ,że hej
~ilon

Post autor: ~ilon »

Ale pie rdo ły piszecie ,aż się nie chce czytać. Szkoda ,ze nie macie 5 tysięcy mieszkańców i 500 środowisk!
~maniek

Post autor: ~maniek »

He,he świetnie pisze \" aż się nie chce czytać\"
Nie chce się ale muszem bo mi nie da wrodzona wścibskość nie wchrzanić się w cudze dyskusje.
ODPOWIEDZ