7777 pisze:bierzemy dochód za sierpień i póżniej w kwietniu. to nie jest mój wymysł tylko władzy. pracy mam dużo ale musze to zrobić i siedze po godzinach, za które nikt mi nie płaci. skoro wiem, że coś się zmieniło to musze miec na to papier
skąd ten kwiecień? "władza" ważniejsza od ustawy, która jasno się w tej kwestii wypowiada?7777 pisze:bierzemy dochód za sierpień i póżniej w kwietniu. to nie jest mój wymysł tylko władzy. pracy mam dużo ale musze to zrobić i siedze po godzinach, za które nikt mi nie płaci. skoro wiem, że coś się zmieniło to musze miec na to papier
U nas informacja o treści: (...) zobowiązuję się niezwłocznie powiadomić organ (...) jest i na wniosku i na decyzji.7777 pisze:ludzie udawają, że nie wiedzą, że mają informować o takich zmianach, przecież oni ustawy nie znają.W kwietniu gdy robię decyzje zmieniające biorę od ludzi oświadczenie o wyrażeniu zgody na zmianę decyzji wraz z informacją o ewentualnej zmianie wysokości dochodów. Nawet drobna zmiana dochodów ma wpływ na wysokość przyznanego stypendium, bo mamy 3 progi dochodowe. Dlatego muszę to sprawdzać.