JAK JEST W WASZYCH OPS - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 18 lut 2014, 11:10

ja zostałem inspektorem/ Jestem inspektor Kojak
~ja

Napisano: 18 lut 2014, 11:16

25 lat pracy srednie podinspektor 2tys na reke i po co mi studia
~XXX

Napisano: 18 lut 2014, 11:17

chwalipięta. I to jeszcze z takim nickiem.
~Elmer

Napisano: 18 lut 2014, 11:21

to nie chwalenie poprostu taj jest
~XXX

Napisano: 18 lut 2014, 11:22

starszy referent po 8 latach??!!!
kpina \"
No ale jestem jedymym starszym referentem w gmnie, zresztą referentem też byłam jedynym, czyli w jakiś sposób jestem wyróżniona.
~Julka

Napisano: 18 lut 2014, 11:36

Magistrów teraz jak psów. Wziąwszy pod uwagę poziom polskiej edukacji to będąc szefem absolutnie nie zwracałbym uwagi na wykształcenie.
~ludek

Napisano: 18 lut 2014, 11:47

Ludek masz rację, ja kończyłam uczelnię państwową a moja koleżanka z pokoju ( pracownik socjalny) dokształcała się na prywatnej, to tam za obecność zaliczało się egzaminy albo pisało się pracę metodą kopiuj wklej, na mojej uczelni byłoby to nie do pomyślenia, poza tym wszystkie prace magisterskie były przepuszczane przez program antyplagiatowy, ale czasy się zmieniają.
~Julka

Napisano: 18 lut 2014, 11:53

Za moich czasów nie przepuszczano przez program antyplagiatowy bo takiego jeszcze nie było. Tyle, że popełnić plagiat było duzo trudniej bo nie było jeszcze internetu.
~ludek

Napisano: 18 lut 2014, 11:56

Akurat miałam to szczęście, że byłam pierwszym rocznikiem, który dostąpił tego zaszczytu, a pracę też pisałam bez pomocy internetu, bo był jeszcze w powijakach i poprostu go nie miałam.
~Julka

Napisano: 18 lut 2014, 12:04

~Julka jak ja Cię dobrze rozumiem :) też w śr dziewiąty roczek idzie a jak dalej dumny starszy referent, inspektora pewnie dostanę na świętego nigdy :)
~Zołza

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x