Pierwszy raz składa mi wnioskodawca o ZR gdy prowadzi działalosć opodatkowana w formie karty podatkowej.Jak to wprowadzic w sygnity zeby dobrze policzyło??
ja wprowadzam do dochodu to co petent wpisal w pozycji nr 1 załącznika nr 6
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
nie .. czytałaś oświadczenie ? i to co jest w pkt 1
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
julka@ pisze:Matko.....no tak....
tylko ze po zsumowaniu poz. 2-4 wychodzi mi kwota mniejsza niz w poz nr 1
1. 5152,67
2. 235 zł
3.3043 zł
4. 0 zł
ale co ty liczysz ? chyba na urlopie nie byłaś