jak przeliczacie

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
gosiagops

jak przeliczacie

Post autor: gosiagops »

Jak przeliczacie jak zmienia sie im okresówka od 01 października jest większa oczywiście to od października zmieniacie stypendium jak przeskoczy w widełkach czy od listopada
gosiagops

Re: jak przeliczacie

nie macie takich przypadków dotyczy to także rodzinnego od listopada jest większe
jajaja

Post autor: jajaja »

nie przeliczam rodzinnego, najwyzej jka przyjda po nowym roku to wtedy im przliczę. do tej pory nikt mi nic nie zglosił, a dec. dodebrało prawie 200 osób. na szkoleniu powiedziano,że nie mozemy sami wchodzic w czyjes zycie i pzreliczac, jesli zglosza to oczywiescie, ze przelicze.
gosiagops

ale jak ktoś zgłosi co w takiej sytuacji u mnie przeskoczy w widełkach myślałam żeby już w listopdazie dać te drugie widełki bo w listopadzie dostanie większe rodzinne koleżanka uważa że dopiero w grudniu zminieć
jajaja

Post autor: jajaja »

Ja uastaliłam ze bede zmieniac po nowym roku jak bede wydawac nowe dec. na okres od I do VI. Jak myślicie , bedzie dobrze???? i wtedy przyjdą z dec. nowa i napisze mi oswiadczenie ze ich syt. maetr. sie zminiela!
mira111

Post autor: mira111 »

stypendia jak i decyzje z rodzi. podpisuje wójt tz. ktoś z up. wójta więc jak można tłumaczyć że jeden i ten sam organ nie ma informacji o zmianie okresówki czy zmianie kwoty zasiłku rodz. ja przeliczam sama
ODPOWIEDZ