jak u was dzisiaj z działaniem systemu KDR? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 27 lut 2019, 14:47

pytanie jak w temacie
domi26
Stażysta
Od: 02 sie 2018, 13:20
Zajmuję się: ŚW,ŚR,KDR

Napisano: 27 lut 2019, 14:57

Hej :)
A ujowo, wprowadzam dzisiaj już drugi raz ten sam wniosek i ponownie się coś zawiesiło.
Kręci i kręci już chyba z 20 minut :x
gosia00
Stażysta
Od: 09 mar 2017, 9:08
Zajmuję się: PS,ŚR i FA

Napisano: 27 lut 2019, 15:04

daj kursor myszki na link tam gdzie jest pasek https:// i daj enter, wtedy udaje się że przestaje kręcić, ale to co chciałeś wykonać nie będzie zapewne wykonane ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 27 lut 2019, 15:10

Zadziałałao, ale zgodnie z przewidywaniem ubu, wprowadzonego wniosku nie zapisało we wnioskach roboczych :x
Trzeci raz już dzisiaj nie próbuję, ni chu chu ;)
gosia00
Stażysta

Napisano: 27 lut 2019, 15:19

przyszła paczka ze 160 kartami, ludzie w kolejce, bo przecież smsa dostali, wydaję karty taśmowo, ale system nie pozwala zakończyć obsługi. Nie bo nie i juz...
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 27 lut 2019, 15:20

gosia00 pisze:Zadziałałao, ale zgodnie z przewidywaniem ubu, wprowadzonego wniosku nie zapisało we wnioskach roboczych :x
Trzeci raz już dzisiaj nie próbuję, ni chu chu ;)
już jest po 14.00 system ponoć powinien już lepiej działać, spróbuj jeszcze raz :lol:
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 27 lut 2019, 15:27

ubu za około 35 minut to ja do domu spadam, nie w głowie mi kolejne wprowadzanie wniosku ;)
gosia00
Stażysta

Napisano: 27 lut 2019, 15:28

mkaz pisze:przyszła paczka ze 160 kartami, ludzie w kolejce, bo przecież smsa dostali, wydaję karty taśmowo, ale system nie pozwala zakończyć obsługi. Nie bo nie i juz...

Hehe Panie Starszy Referencie, cosik mnie się zdaje że sam sobie zgotowałeś ten los :lol: Do mnie też przyszła tylko troche mniejsza liczba kart, wiedząc jak sytuacja wygląda, nie robimy od razu odebrania w systemie, bo lawina się zwali spragnionych jakiejkolwiek zniżki rodziców dużych rodzin z III RP i I PZPR ;) , na spokojnie przygotowujemy sobie wszystko (ja pisma potwierdzające odbiór przygotowuje zaraz po wprowadzeniu wniosku w systemie i bynajmniej nie korzystam z wzorów systemowych, nota bene nigdy mi nie działały :lol: ) Dzięki temu niezależnie co się dzieje, ja lub kto inny może w razie w. zawsze wydać karty fizycznie, w systemie się zrobi jak będzie czas i będzie wszystko działać ;) a paczkę KDR w systemie to najlepiej odebrać w piątek popołudniu :lol:
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 27 lut 2019, 15:34

Mi się zawiesiło przy zatwierdzaniu, ale się nie zapisał, to spoko bo już myślałem, że coś się zepsuje i nie będę mógł go edytować albo coś, nie wprowadzam dziś i tyle.
mkaz pisze:przyszła paczka ze 160 kartami, ludzie w kolejce, bo przecież smsa dostali, wydaję karty taśmowo, ale system nie pozwala zakończyć obsługi. Nie bo nie i juz...
No niestety, poinformuj o awarii systemu i że nie masz możliwości w chwili obecnej wydania - ja bym tak zrobił, bo co innego?

ubu pisze: Hehe Panie Starszy Referencie, cosik mnie się zdaje że sam sobie zgotowałeś ten los :lol: Do mnie też przyszła tylko troche mniejsza liczba kart, wiedząc jak sytuacja wygląda, nie robimy od razu odebrania w systemie, bo lawina się zwali spragnionych jakiejkolwiek zniżki rodziców dużych rodzin z III RP i I PZPR ;) , na spokojnie przygotowujemy sobie wszystko (ja pisma potwierdzające odbiór przygotowuje zaraz po wprowadzeniu wniosku w systemie i bynajmniej nie korzystam z wzorów systemowych, nota bene nigdy mi nie działały :lol: ) Dzięki temu niezależnie co się dzieje, ja lub kto inny może w razie w. zawsze wydać karty fizycznie, w systemie się zrobi jak będzie czas i będzie wszystko działać ;) a paczkę KDR w systemie to najlepiej odebrać w piątek popołudniu :lol:
Tak, a potem zapomnisz kliknąć wydaj karty lub wydasz je wcześniej nim ktoś je odebrał, ma to swoje wady i zalety.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 27 lut 2019, 15:38

nie wydaję wcześniej niż ktoś je odebrał, zazwyczaj wydaję po tym jak ktoś odebrał no i staram się nie zapominać, oczywiście trzeba używać pomocnych notatek, bo nikt wszystkiego by nie spamiętał ;) w myś zasady jak masz na kogo liczyć, to na pewno nie na system :lol:
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x