JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE
JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE
WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
Re: JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE
w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzićaaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
Projekt decyzji usuwa się wchodząc w zakładkę decyzje ikonką z minusem, nie ma potrzeby usuwać z dokumentów przeznaczonych do usunięcia, póki decyzja nie jest zatwierdzona, a żeby móc potwierdzić usunięcie w "dokumentach do usunięcia", trzeba mieć nadane uprawnienia przez administratora.mara pisze:w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzićaaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
WCHODZĄC W PROJEKT DECYZJI MINUSEM NIE MOŻNA USUNĄC DECYZJI PONIEWAŻ MUSZĄ TO POTWIERDZIĆ 2 OSOBU UPRAWNIONE W DOKUMENTACH PRZEZNACZONYCH DO USUNIĘCIA
Nie mogę znaleźć dokumenty przeznaczone do usunięcia, w obsłudze klienta czy w administracji gdzie to jest proszę o pomoc
Wchodzimy w zakładkę decyzje,jeśli to jest projekt decyzji na pewno można go usunąć CZERWONYM MINUSEM z paska ikonek (musi być podświetlony), no chyba, ze decyzja została już zatwierdzona, wtedy na pewno 2 osoby musza potwierdzić. Czy ta decyzja to na pewno projekt, czy może już decyzja zatwierdzona jednak?EEEEWA pisze:WCHODZĄC W PROJEKT DECYZJI MINUSEM NIE MOŻNA USUNĄC DECYZJI PONIEWAŻ MUSZĄ TO POTWIERDZIĆ 2 OSOBU UPRAWNIONE W DOKUMENTACH PRZEZNACZONYCH DO USUNIĘCIA
W głównym oknie z lewej strony w dużym oknie obsługa klienta należy rozwinąć zakładkę dokumenty na samym dole tej zakładki odnośnik -dokumenty przeznaczone do usunięcia. I mamy, wybieramy decyzję, która chcemy usunąć i potwierdzamy, że nie jest materiałem dowodowym...(dwie osoby z nadanymi uprawnieniami)
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Oprócz JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Kto płaci za SPZOL
zasiłek stały a składka zdrowotna
zasilki praca w nl dochod utracony
osoba pobierała zasiłek stały w
Praca za granicą
Oświadczenia ze zgodą na przetwarzanie danych
Praca za granicą z przerwami
zasoby
odwołanie
termin w cas na zasoby/ szok
ZAKRĘTKOWA POMOC!!!!
wniosek o udostępnienie danych