jak w DO sprawdzić czy mieszka?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
- Kontakt:
jak w DO sprawdzić czy mieszka?
Jakich mechanizmów użyć przy ustalaniu prawa do dodatku osłonowego by ustalić czy Pani mieszka jak wiem że nie mieszka
?mam 2 wnioski na 1 adres wiem że jedna osoba nie mieszka za śmieci jest płacone za jedną osobę

-
- Praktykant
- Zajmuję się: RODO w OPS
- Kontakt:
Re: jak w DO sprawdzić czy mieszka?
mam podobny problem - wpłynął wniosek o DO na adres niezamieszkały - czy ustawa o dodatku osłonowym daje nam możliwość weryfikacji treści w nim wpisanych? 

-
- Referent
- Zajmuję się: DM/DE/DO/ZP/Archiwum/40+/DW
- Kontakt:
Re: jak w DO sprawdzić czy mieszka?
Wójt, burmistrz albo prezydent miasta dokonuje weryfikacji wniosku o wypłatę dodatku osłonowego, w szczególności w zakresie zgłoszenia lub wpisania głównego źródła ogrzewania w centralnej ewidencji emisyjności budynków, o której mowa w art. 27a ust. 1 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o wspieraniu termomodernizacji i remontów oraz o centralnej ewidencji emisyjności budynków.
"w szczególności" oznacza, że mamy katalog otwarty do weryfikacji wniosku o wypłatę dodatku osłonowego. Ja przykładowo składy rodzin weryfikowałem z tym co jest w pomocy społecznej czy w dodatku mieszkaniowym.
"w szczególności" oznacza, że mamy katalog otwarty do weryfikacji wniosku o wypłatę dodatku osłonowego. Ja przykładowo składy rodzin weryfikowałem z tym co jest w pomocy społecznej czy w dodatku mieszkaniowym.
Oprócz jak w DO sprawdzić czy mieszka? - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Refundacja VAT zapotrzebowanie
dochody - brak alimentów
refundacja vat zapotrzebowanie na środki
Obywatelstwo
dochody dodatek osłonowy- Urząd Skarbowy
art. 2 ust. 17a u.d.o
kwoty otrzymanego dodatku osłonowego do CEEB/ZONE
UKRAINA
ogrzewanie na pellet czy przysluguje
Zawiadomienie zł za zł
zapytanie empatia składka zdrowotna
Dochód