jesli pani pracowała od 01.04.2014 do 30.09.2014 to jak powinno się wprowadzić dochód utracony (żeby nie był wliczany do dochodu)?? Wiem, ze należy wprowadzić normalnie ten dochód, a następnie jako utracony i ztymi samymi kwotami, ale czy miesiące tez trzeba wpisac od –do??
Powiem wam ze sama już nie wiem jak to się powinno prawidło robić?pamiętam jak zaczynałam prace program sygnity to koleżanka kazała mi robic tak : z zaświadczenia z urzedu skarbowego pisałam dochód za cały rok czyli styczeń grudzień a jeśli była utrata to dalej dochód utracony czyli brałam z pitu ile było tej utraty tez się zaznaczało styczeń - grudzień i ładnie cacy zostawał dochód który był z ciągle aktualnej pracy! a dziś wprowadzając taka samą sytuację pan pracował w 2014 r cały rok ale od stycznia do czerwca dochód był utracony a od lipca do dziś pracuje i powiem wam że różne kombinacje robiłam i nie wychodziło wcale i w tą mańkę i w tamtą !!!!bo wiadomo obliczyłam na pieszo ile ma wyjść !ja nie wiem czy to przez te aktualizacje ! także suma sumarów zrobiłam tak że przyjęłam dochód ten z pracy która trwa, ten utracony wpisałam do ssystemu ale odznaczyłam żeby nie uwzględniać do dochodu??i wyszło! a czy prawidło wprowadzone ?