Jak zaktualizować w sygnity nowy nr konta do wypłat?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Alicja-86
Stażysta
Zajmuję się: FA/ŚR
Kontakt:

Jak zaktualizować w sygnity nowy nr konta do wypłat?

Post autor: Alicja-86 »

Witajcie mam pytanie, jak zaktualizować nr konta . Przyszła Pani która pobiera ZR i chciała zmienić nr konta, bo stare zamknęła. Weszłam w osobę i zmodyfikowałam ale niestety jak następnie wchodzę w decyzje jest tam stary nr. Powiem szczerze, że nie bardzo wiem o co tu chodzi wróciłam po macierzyńskim i wszystkie zmiany systemu mnie ominęły a do tego na dokładkę koleżanka na zwolnieniu i ją zastępuje.
Problem konta pojawił się również gdy inna Pani która uprzednio miała na gotówkę przyszła z kontem a zmiana dotyczy FA SW i ŚR jak zmieniłam to tylko zmiana naniosła się w SR resztę ręcznie zrobiłam. Kiedyś wszystkie zaznaczone się zmieniały a teraz nie bardzo rozumiem co się dzieje.
Powiedzcie jak zrobić poprawnie
referent444
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Jak zaktualizować w sygnity nowy nr konta do wypłat?

Post autor: referent444 »

wchodzisz w decyzje plan wypłat, operacje, modyfikuj parametry realizacji, sposób realizacji konto bankowe i wybierasz nowe
Alicja-86
Stażysta
Zajmuję się: FA/ŚR
Kontakt:

Re: Jak zaktualizować w sygnity nowy nr konta do wypłat?

Post autor: Alicja-86 »

Dzięki serdeczne za pomoc. Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
ODPOWIEDZ