jak zrobic wypłate w lutym? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 18 lut 2016, 15:59

Wydałam dzis 2 dec. przyznające 1 za 1. Wypłata w piątek za tydzień. Decyzja sie nie uprawomocni wiec wypłacam dopiero w marcu tak? Mam tez wnioski oś. rodzicielskie pomniejszone o zasiłek dla bezrobotnych. Też czekam az decyzja sie uprawomocni i dopiero wypłacam?
monika 86

Napisano: 18 lut 2016, 16:03

Napiszcie jak bedziecie robic u siebie w ośrodkach
monika 86

Napisano: 18 lut 2016, 16:48

wsumie to jest lekki problem....
julka@@

Napisano: 19 lut 2016, 9:14

Moika i inni czy mogłabyś pokazać na forum decyzję zł za zł i dec św. rodzicielskie pomniejszone o zasiłek dla bezrobotnych bardzo proszę jestem sama i po prostu brak czasu na stworzenie takich dec. chciałam bym zobaczyć jak inni to robią Jak takie decyzje wyglądają PROSZE o pomoc
wer

Napisano: 19 lut 2016, 11:09

wer pisze:Moika i inni czy mogłabyś pokazać na forum decyzję zł za zł i dec św. rodzicielskie pomniejszone o zasiłek dla bezrobotnych bardzo proszę jestem sama i po prostu brak czasu na stworzenie takich dec. chciałam bym zobaczyć jak inni to robią Jak takie decyzje wyglądają PROSZE o pomoc
Dobrze cie rozumiem ale niestety jestem w identycznej sytuacji jak ty. Dzis będze opracowywac te decyzje w poniedziałek wysyłac. Nie pamietam juz kiedy ostatnio wyszłam o normalnej porze do domu, non stop po godzinach.
monika 86

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x