jak zrobić wyrównanie samotnego wychowywania dziecka - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 21 paź 2016, 11:17

muszę wyrównać dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka za m-c październik bo jest orzeczenie o niepełnosprawności. Listy wypłat za październik juz mam wypłacane i zatwierdzone. Próbowałam wniosek w związku ze zmianą sytuacji w rodzinie, decyzja z decyzji i w żaden sposób nie idzie wyrównać tego dodatku jak ręcznie zmodyfikuje plan wypłat i zrobię 80 zł to mi potem nie chce zatwierdzić decyzji możne ktoś wie jak to rozwiązać bardzo prosze o pomoc
carina

Napisano: 21 paź 2016, 11:31

nikt nic nie podpowie jak to zrobić
carina

Napisano: 21 paź 2016, 11:40

Jaki program i dlaczego 80 zł samotne ?
kasiaelle

Napisano: 21 paź 2016, 11:56

sygnity a 80 zł dlatego ze juz wypłaciłam 185 zł a doniosła orzeczenie i nalezy się 265 zł i chce jej to wyrównać a lista wypłat za październik już potwierdzona
carina

Napisano: 21 paź 2016, 12:39

już sobie poradziłam sama co prawda trochę się pomęczyłam ale dałam radę
carina

Napisano: 21 paź 2016, 19:00

W jaki sposób ? ja tez musze wyrównć bo kobitka miała zł za zł listy poszły kwoty tez a teraz przyszła z dokumentami z czerwca ze utraciła prace i jej przysługuja pełne kwoty a ja juz wypłaciłam wszystko ,moze pomozesz
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Napisano: 24 paź 2016, 8:02

ja akurat nie wyrównywałam 1 zł. za 1 zł tylko chodziło o orzeczenie, najpierw zmodyfikuj wniosek o utratę dochodów a potem decyzja z decyzji no i listy wypłat potwierdzone spróbuj może się uda powodzenia
carina

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x