muszę wyrównać dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka za m-c październik bo jest orzeczenie o niepełnosprawności. Listy wypłat za październik juz mam wypłacane i zatwierdzone. Próbowałam wniosek w związku ze zmianą sytuacji w rodzinie, decyzja z decyzji i w żaden sposób nie idzie wyrównać tego dodatku jak ręcznie zmodyfikuje plan wypłat i zrobię 80 zł to mi potem nie chce zatwierdzić decyzji możne ktoś wie jak to rozwiązać bardzo prosze o pomoc
sygnity a 80 zł dlatego ze juz wypłaciłam 185 zł a doniosła orzeczenie i nalezy się 265 zł i chce jej to wyrównać a lista wypłat za październik już potwierdzona
W jaki sposób ? ja tez musze wyrównć bo kobitka miała zł za zł listy poszły kwoty tez a teraz przyszła z dokumentami z czerwca ze utraciła prace i jej przysługuja pełne kwoty a ja juz wypłaciłam wszystko ,moze pomozesz
ja akurat nie wyrównywałam 1 zł. za 1 zł tylko chodziło o orzeczenie, najpierw zmodyfikuj wniosek o utratę dochodów a potem decyzja z decyzji no i listy wypłat potwierdzone spróbuj może się uda powodzenia