Chciałabym zlecić pracownikowi socjalnemu przeprowadzenie wywiadu dla potrzeb Dodatku Mieszkaniowego, tylko nie wiem jaką wpisać podstawę prawną

Może ktoś ma takiego "gotowca" i chciałby się podzielić takim pismem

Ty nie zlecasz pracownikowi socjalnemu...tylko pracownik ma mieć upoważnienie od Burmistrza Miasta do przeprowadzania wywiadu środowiskowego i legitymację zgodnie z rozporządzeniem...kati77 pisze: ↑29 lis 2023, 12:01Witajcie,
Chciałabym zlecić pracownikowi socjalnemu przeprowadzenie wywiadu dla potrzeb Dodatku Mieszkaniowego, tylko nie wiem jaką wpisać podstawę prawną...Bardzo proszę o pomoc.
Może ktoś ma takiego "gotowca" i chciałby się podzielić takim pismemBędę baardzo wdzięczna
![]()
Może zlituje się ktoś, kto miał podobną sytuację i podpowie jak powinien wyglądać taki wniosek o przeprowadzenie wywiadu...kati77 pisze: ↑29 lis 2023, 12:01Witajcie,
Chciałabym zlecić pracownikowi socjalnemu przeprowadzenie wywiadu dla potrzeb Dodatku Mieszkaniowego, tylko nie wiem jaką wpisać podstawę prawną...Bardzo proszę o pomoc.
Może ktoś ma takiego "gotowca" i chciałby się podzielić takim pismemBędę baardzo wdzięczna
![]()